• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER BIH:Mečevi devetog kola u subotu

Deveto kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine ipak će se igrati u subotu 2. oktobra, iako je Centralna izborna komisija BiH tražila odgađanje.

 PREMIJER BIH:Mečevi devetog kola u subotu Izvor: MONDO

Na sastanku između predstavnika Centralne izborne komisije i NFS Bosne i Hercegovine, koja je održana u ponedeljak, odlučeno je da će 9. kolo Premijer ligi BiH ipak biti odigrano kako je to i bilo planirano, u subotu 2. oktobra pošto trenutno nema nikakve zakonske regulative o zabrani javnih okupljanja dan prije izbora.

"N/FSBiH će poslati preporuke svim klubovima da se utakmice organizuju na taj način kako se ne bi narušavala izborna šutnja. Pogotovo se to odnosi na utakmicu između Željezničara i Čelika, koja će biti emitovana putim malih ekrana. Također, poslane su preporuke na adrese Fudbalskog saveza FBiH i Fudbaslkog saveza RS da se iste stvari odnose i na Prvu ligu Federacije BiH i Prvu ligu Republike Srpske. Omladinska Premijer liga BiH neće se igrati u nedjelju, 3. oktobra, kako je to bilo planirano, već u petak i subotu, 1. odnosno 2. oktobra", piše na sjatu NFS BiH. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC