• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina pre svih počela pripreme: Odlasci, dolasci i zašto tako rano?

Autor Milutin Vujičić

Novo ime je Miljan Vukadinović, ali i jedan fudbaler iz Engleske. Mnoštvo odlazaka, a možda ih bude i još.

 Vojvodina pre svih počela pripreme: Odlasci, dolasci i zašto tako rano? Izvor: MONDO

Nije uobičajeno da fudbaleri pre Božića po julijanskom kalendaru počinju pripreme, ali Vojvodina je odlučila da u ovu polusezonu "uđe" pre svih ostalih konkurenata u Superligi.

Već četvrtog dana u 2020. godini fudbaleri "stare dame" istračali su na teren u svom FC "Vujadin Boškov" u Veterniku kako bi odradili prvi od mnogobrojnih treninga koji ih očekuju do odlaska u Tursku (24. januar), odnosno nastavka domaćeg prvenstva.

Možda će vas zanimati


Razlog zbog kog je Nenad Lalatović odlučio da igrači rano počnu pripreme leži u činjenici da su na odmoru bili još od 8. decembra, pa je 26 dana bez fudbala bilo sasvim dovoljno da "napune baterije". Takođe, ovako će Vojvodina imati više vremena da se uigra i da ne "srlja" tokom priprema, a opširnije o ovoj odluci i mnogim drugim temama čitaćete već u ponedeljak u intervjuu sa Lalatovićem za MONDO.

Na prvoj "prozivci" pojavili su se svi igrači na koje računa trener Vojvodine sem Vinsenta Ezea, koji je dobio dozvolu da malo duže ostane u domovini, dok su tu i neka nova imena.

Novajlija Miljan Vukadinović iz Napretka odmah je odradio trening sa novom ekipom, a sa prvim timom trenirao je i Marko Bjeković za koga ostaje da se vidi da li će ostati u Vojvodini. Novo ime je i Lazar Stojsavćević koji je do sada igrao u Engleskoj, a koji će postati član "stare dame" posle pregleda.

Na spisku nema Željka Filipovića i Nikole Petkovića, s kojima su raskinuti ugovori, uskoro bi trebalo da se isto desi i sa Milanom Lazarevićem, dok se ne računa ni na Nemanju Vučića i Nemanju Nikolića.

Trener "stare dame" Nenad Lalatović potvrdio je da očekuje dolaske još nekih igrača (Stefan Đorđević, Bogdan Mladenović, Momčilo Mrkaić i Marka Petkovića), dok je naveo da postoje milionske ponude za Mirka Topića, međutim rukovodstvo je odlučno da ga sačuva bar do leta.

"Uvek zacrtavam sebi visoke ciljeve. Možemo da budemo bolji nego jesenas. Prošle godine smo za godinu dana imali 10 pobeda, a sad već 13", kazao je Lalatović.

"Ne bih imao ništa protiv da bude isto ovako i da izađemo u Evropu".

Pogledajte celu izjavu Nenada Lalatovića.


Igrači pozvani na prozivku:

GOLMANI: Emil Rockov, Nikola Simić, Nemanja Toroman.

ODBRANA: Mladen Devetak, Ranko Veselinović, Siniša Saničanin, Igor Jeličić, Nikola Vasiljević, Aranđel Stojković, Lazar Stojsavljević, Marko Bjeković, Đorđe Đurić.

VEZNI RED: Marko Đurišić, Nikola Drinčić, Petar Bojić, Mirko Topić, Miljan Vukadinović, Miodrag Gemović, Mihajlo Nešković, Ognjen Đuričin.

NAPAD: Dejan Zukić, Vinsent Eze, Bojan Matić, Nemanja Čović i Jovan Kokir.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC