• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan - Arsenal: U boj!

Defanzivac Čelsija Bane Ivanović poručuje crno-bijelima: "Samo trčite i ne gubite loptu na sredini terena! Uz vas sam svim srcem!".

 Partizan - Arsenal: U boj! Izvor: MONDO

Za razliku od nekih drugih reprezentativaca Srbije, koji su ponikli u Crvenoj zvezdi i koje "nervira da gledaju Partizan u Ligi šampiona", Bane Ivanović poručuje da će svim srcem biti uz crno-bijele.

"Ne mogu da gledam tv prenos, jer ćemo u isto vrijeme igrati protiv Marseja, ali svim srcem navijaču za Partizan", rekao je srpski reprezentativac i defazivac Čelsija u razgovoru za "Sportski žurnal".

Bane ima jedan savjet za crno-bijele: trčite i samo trčite!

Ako neko poznaje Arsenal to je onda "dvojka" Čelsija, a zanimljivo je da će se dva londonska kluba sastati u Premijer ligi baš ovog vikenda. Dakle, Srbi su na putu "tobdžijama".

"Arsenal igra veoma brzo i Partizan mora mnogo da trči, a pritom nikako ne smije da čini greške u zadnjoj liniji ili veznom redu. Arsenal će pokušati u tom dijelu polja presingom da oduzme lopte. Ako je oduzmu, u dva, tri poteza će završiti akciju", upozorava Bane Ivanović.

On ističe da Arsenal nema drugi tim, već da za svaku poziciju konkurišu po dva, tri jaka igrača. Zato ne smije da zavara što u ekipi neće biti Fabregasa, Van Persija, Voltoka...

"Nije važno ime, svako ko zaigra uklapa se u koncepciju tima. I još nešto. Venger je sigurno poslije utakmice sa VBA otvorio debelu fasciklu o Partizanu. Trener Arsenala sigurno zna sve o crno-bijelima, do detalja", kaže defanzivac Čelsija.

Zanimljivo je da su engleski novinari u najavi ove utakmice izvukli jedan stastički podatak naime, Partizan je u prvoj utakmici u Ligi šampiona protiv Šahtjora napravio 23 prekršaja, više od bilo kod drugog tima u takmičenju.

Moguće startne postave:

PARTIZAN: Stojković - Stevanović (Miljković), Jovanović, Krstajić, Lazevski - Petrović, Medo - Tomić, Ilić, Kleo, Iliev.

ARSENAL: Fabijanski - Song, Skilaći, Gibs, Ebue - Vilšajr, Rosicki, Denilson - Aršavin, Šamak, Nasri.
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC