• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovetić: Siniša, hvala na podršci

Dok pokušava da se što prije oporavi od teške povrede, Stevan Jovetić odlučio je javno da se zahvali treneru Siniši Mihajloviću na podršci.

 Jovetić: Siniša, hvala na podršci Izvor: MONDO

Teško da bi Fiorentina bila na 15. mjestu Serije A poslije pet odigranih kola da Stevan Jovetić u predsezoni nije doživio tešku povredu ligamenata koljena.

Prve dijagnoze bile su, malo je reći sumorne, za mladog Crnogorca. Rečeno mu je da će propustiti najmanje dvije trećine sezone 2010/11.

Dok naporno radi da vježbama ojača koljeno i prevaziđe jednu od najtežih povreda u svijetu sporta, Jovetić (20) je na stalnoj vezi sa novim trenerom Fiorentine Sinišom Mihajlovićem.

"Mihajlović me stalno zove telefonom da me pita kako sam i kako napredujem. Volio bih javno da mu se zahvalim na tome", rekao je Jovetić za "Gazetu Delo Sport".

Ne nedostaje samo Jovetić u timu Fiorentine... Gaetano D'Agostino saznao je da ima gotovo jednako ozbiljnu povredu kao njegov mlađi saigrač, a još nekolicina igrača Viole ima probleme sa zdravljem. Sve to otežalo je Mihajlovićev start na klupi Fiorentine, tako da je ekipa tek u nedelju zabilježila prvu pobjedu u šampionatu.

Dok gleda kako se njegovi saigrači trude da nadomjeste njegov i izostanak još nekolicine ključnih igrača, Jovetić priznaje da mu je teško, ali da se ne predaje.

"Radim i nastaviću da radim sve što mogu da se vratim na teren najkasnije u martu", prokomentarisao je popularni "Pujo", koji je u Firencu došao maja 2008. godine iz Partizana za osam miliona evra, a od tada konstatno je pod lupom najvećih evropskih klubova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC