• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Danijel Mihajlović teško povrijeđen

Odbrana Crvene zvezde ostala je i bez Danijela Mihajlovića i to na nekoliko mjeseci. Od klasičnih centralnih bekova, na raspolaganju je samo Li Adi.

 ZVEZDA: Danijel Mihajlović teško povrijeđen Izvor: MONDO

Poslije Milana Vilotića i Slavoljuba Đorđevića, odbrana Crvene zvezde ostala je i bez Danijela Mihajlovića.

I to izgleda na duži period...

Poslije pregleda koje je obavio defanzivac crveno-bijelih, prve prognoze nisu baš prijatne. Mihajlović će odsustvovati nekoliko mjeseci!

"Nemam šta da kažem. Ne znam kako je uopšte došlo do povrede. Nisam imao nikakav pokret, samo se pojavio bol. Osjećam se užasno, jer mi sada slijedi dugačka pauza, a taman sam počeo da igram", izjavio je utučeni Mihajlović, koji je relativno kasno stigao u Ljutice Bogdana, kada je sezona već bila počela, ali se brzo ustalio u startnih 11 i sa još jednim novajlijem Li Adijem činio je čvrst bedem ispred Saše Stamenkovića.

Mihajlović se povrijedio u devetom minutu prvenstvene utakmice između Čukaričkog i Crvene zvezde (0:1), u nedelju. Poslije jednog naizgled bezazlenog duela, snažni momak rodom iz Varvarina, koji je prije Crvene zvezde igrao za Jagodinu, srušio se i ostao da leži držeći se za koljeno.

Poslije ukazane prve pomoći kraj aut linije, vratio se na teren i pokušao da nastavi, ali je odmah shvatio da to nije moguće i signalizirao je treneru Aleksandru Kristiću da mu je neophodna izmjena.

Poslije ovakvog epiloga, Kristić je na raspolaganju od centralnih defanzivnih igrača ostao samo sa Li Adijem, ali na sreću svih u klubu, Duško Tošić i Nikola Mikić u karijeri su igrali na pozicijama stopera, tako da situacija nije toliko dramatična.

Na utakmici sa Čukaričkim, Tošić se pomjerio na mjesto Mihajlovića, a u igru je na mjesto lijevog beka ušao Nikola Ignjatijević.

Od defanzivaca, uglavnom bočnih, pored startera Pavla Ninkova, tu su još Bojan Đorđević i Stevan Reljić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC