• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LOŽA POZNATIH: Kusturica o tržištu i sudiji

Slavni režiser gledao duel Partizana i Arsenala u društvu Bjekovića i Karajlića.

 LOŽA POZNATIH: Kusturica o tržištu i sudiji Izvor: MONDO

U ložama stadiona Partizana bilo je mnogo poznatih lica, iz svijeta sporta, ali i drugih sfera društveno-političkog života Srbije.

Emir Kusturica i Nenad Bjeković zajedno su gledali duel crno-bijelih sa Arsenalom, a uz njima je bio i doktor Nele Karajlić. Kao i navijači na južnoj tribini, ostali su na svojim mjestima dugo po završetku utakmice.

"Rezultat realno pokazuje odnos cijena ekipa na tržištu. Partizan je, shodno kapacitetima kojima raspolaže, odigrao pametno. Možda je bio malo sporiji u napadu nego što je trebalo. Mada, realno bi bilo i da je završeno 3:3, da sudija nije napravio greške. Nije sramota izgubiti od jednog od pet najboljih evropskih timova", ocijenio je Kusturica.

Bjeković je djelovao ponosno.

"Ponašanje navijača poslije utakmice, uprkos porazu, sve govori. Dijelim opšte mišljenje, da je Partizan igrao izvanredno. Da ne pričamo šta bi bilo kad bi bilo, da je sudija svirao penal za nas ili da nije za njih, da nije bilo isključenja", istakao je bivši direktor kluba iz Humske.

"Više sam nego zadovoljan. Ako Partizan nastavi da igra ovako, sigurno će prezimiti u Evropi", kategoričan je bio Nenad Bjeković i dodao:

"Arsenal je ekipa koja igra fudbal i kojoj je teško parirati i kad si kompletan, a kamoli kad imaš igrača manje. Lomili su nas i osjetilo se da ćemo da primimo gol".

Radovan Ćurčić je, takođe, bio zadovoljan Partizanovom predstavom.

"Utakmica je bila impresivna. Zadovoljan sam igrom Partizana protiv nepodnošljivo brzih igrača Arsenala. Isključenje Jovanovića je ključni momenat. Poslije je bilo teško parirati. Šansa je možda propuštena na početku utakmice", rekao je pomoćnik selektora Srbije.

Heroj Partizana iz 2003. Milivoje Ćirković je čestitao gostima na zasluženoj pobjedi:

"Dobro smo počeli u uvodnih 15 minuta kada smo oštećeni za nedosuđeni penal, nad Bojom. Da je sudija drugačije reagovao, možda bi utakmica imala drugačiji tok. Kasnije je Arsenal došao do svoje igre. Stojković i Ilić su bili najbolji".

Uz crno-bijele je bio i bivši golman Ivica Kralj:

"Razlika u kvalitetu je evidentna. Uradili smo šta smo mogli. Na kraju, naši igrači su se jedva držali na nogama. Kapa dole igračima Partizana. Treba da budu ponosni. Ključna utakmica je u Bragi".

(R.J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC