• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Dokazaćemo da smo bolji od Želje!

Borčevi fudbaleri svjesni težine dvoboja osmine finala Kupa BiH sa Željom, ali naglašavaju da će na terenu dokazati da su kvalitetnija ekipa.

 BORAC: Dokazaćemo da smo bolji od Želje! Izvor: MONDO

U srijedu od 17 časova (TV BHT 1) na Gradskom stadionu u Banjaluci igra se repriza prošlosezonskog finala Kupa Bosne i Hercegovine između Borca i Željezničara i to već u osmini finala ovog takmičenja.

Trener Banjalučana Vlado Jagodić smatra da je duel sa Sarajlijama "finale prije finala", dok njegovi igrači vjeruju da su u ovom trenutku kvalitetnija ekipa od čete Amara Osima.

Jedan od njih je napadač crveno-plavih Duško Stajić.

"Igramo pred domaćom publikom i želimo novi trijumf. Pobjedu koja će nam garantovati miran revanš na Grbavici (20.oktobar). Biće teško, Željo ima svoju računicu, ali smatram da smo u ovom momentu kvalitetniji tim što treba da dokažemo i na terenu", rekao je napadač aktuelnog osvajača Kupa BiH.

Otkako se ponovo igra "zajednički" fudbal dueli Borca i Željezničara su postali istinski derbiji što je dovelo do povratka navijača na tribine.

"To je za nas jedan dodatni motiv i daćemo sve od sebe da obezbijedimo solidnu prednost. Bilo bi dobro da ostvarimo dva gola razlike pod uslovom da se naša mreža ne zatrese. Do toga možemo da stignemo samo strpljivom i upornom igrom".


Lijevi bek i po potrebi krilo Borca Bojan Puzigaća smatra da njegov tim ima snage da nastavi seriju od pet uzastopnih pobjeda.

"Stekli smo veliko samopouzdanje, posjedujemo kvalitet još samo da na terenu to sprovedemo u djelo i dođemo do trijumfa. Ovim putem želim da pozovem naše vjerne navijače da dođu u što većem broju da zajedno stignemo do pobjede za miran revanš. Bez obzira što je radni dan i što će biti TV-prenos očekujem veliku podršku sa tribina",
izjavio je Puzigaća.

Iz Sarajeva je dolazak potvrdilo i stotinjak najvatrenijih navijača Želje koji su redovni gosti na Gradskom stadionu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC