• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pirotehnika Delija od 20.000 evra

Disciplinska komisija UEFA kaznila je Crvenu zvezdu sa ukupno 27.000 evra zbog incidenata njenih navijača na utakmicama kvalifikacija za Ligu Evrope.

 Pirotehnika Delija od 20.000 evra Izvor: MONDO

U kasu evropske kuće fudbala sliće se još 30.000 evra sa računa Slovana, koji će takođe morati da plati za ispade svojih pristalica na istom dvomeču, piše Sportski žurnal.

Prema navodima ovog sportskog dnevnika, crveno-bijeli će morati da plate 7.000 evra zbog reakcije navijača, uprkos tome što je delegat meča na Marakani naveo da su incident izazvali simpatizeri gostujuće ekipe iz Slovačke.

Pristalice Zvezde sa istočne tribine su, prema riječima očevidaca, samo uzvratile, odnosno vratile polomljene stolice, kojim su ih gađali fanovi Slovana.

Međutim, znatno veća kazna, od čak 20.000 evra, određena je za incidente Delija u revanšu u Bratislavi, prije svega zbog korišćenja pirotehničkih sredstava.

Za ispade svojih navijača u Beogradu i organizaciju utakmice na stadionu Pasineki, slovački klub moraće da plati po 15, odnosno ukupno 30 hiljada evra.

Klubovi imaju pravo na žalbu, međutim, iz Ljutice Bogdana vjerovatno neće biti upućena, već će kazna biti uplaćena u kasu UEFA, koja ni ovog puta nije imala milosti.

Crvena zvezda je, inače, zbog sličnih ispada navijača i propusta u organizaciji evropskih utakmica u posljednjih 20-tak godine platila oko milion evra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC