• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gatuzo: Napoli nije "mrtav" - da jeste, rekao bih da je tako!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Napoli u subotu igra protiv Lacija, a Gatuzo vjeruje da ovaj meč može da bude prekretnica za njegov tim koji se trenutno nalazi na osmom mjestu Serije A

Trener Napolija Đenaro Gatuzo izjavio je danas u da njegova ekipa ''nije mrtva'' i da još uvijek imaju ogromnu želju da u ovoj sezoni naprave dobar rezultat.

Napoli u subotu igra protiv Lacija koji ima priliku da eventualnom pobjedom obori klupski rekord po broju vezanih pobjeda, koji datira još od sezone 1998-99, kada su za ''nebeskoplave'', između ostalog, igrali Siniša Mihajlović i Dejan Stanković.

Možda će vas zanimati

Međutim, Gatuzo vjeruje da taj meč može da bude prekretnica za njegov tim koji se trenutno nalazi na osmom mjestu Serije A.

"Da sam vidio mrtvu ekipu, došao bih ovdje i otvoreno vam rekao da je tako. Vidim ogromnu želju, ali treba nam veliki zamah da bismo napredovali na tabeli", rekao je italijanski stručnjak na konferenciji za medije, dodajući da je veoma važno da njegovi igrači što prije pronađu samopouzdanje i nastave s dobrim igrama u nastavku sezone.

Istakao je takođe da Napoli zaslužuje mnogo više od sadašnje pozicije.

"Imamo odlične igrače, odličnu ekipu, ali je vrlo bitno da budemo u formi i da u kontinuitetu igramo našu prepoznatljivu igru", kazao je Gatuzo, napominjući kako je prenio svojim igračima da u nastavku sezone ne smiju da prave mnogo grešaka i da se mnogo više fokusiraju na timsku igru.

Gatuzo je dodao da je, nakon poraza (1:3) od Intera, rekao više ne smiju da dozvole da lako gube bodove jer bi to ''pokvarilo moral i atmosferu u cijeloj ekipi''.

Utakmica između Lacija i Napolija na programu je u subotu u 18 časova na stadionu "Olimpiko" u Rimu.

Nakon 18. kola, Napoli se nalazi na osmoj poziciji sa 24 boda.

Lider Serije A je Inter sa 45 bodova, koliko ima i Juventus, Lacio je treći sa 39, a Roma četvrta sa 35 osvojenih bodova.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC