• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Rubin zna sa Barsom

Ruski klub ponovo neporažen u duelu sa Barselonom. Rubin vodio, Španci iskoristili potpunu dominaciju, ali osvojili samo bod - 1:1.

 LŠ: Rubin zna sa Barsom Izvor: MONDO

Rubin se opet hrabro suprotstavio moćnoj Barseloni, koja ni iz trećeg pokušaja za godinu dana nije uspjela da savlada ruski klub.

Rubin je u prošlom izdanju Lige šampiona bio bolji od prvaka Španije i to kao gost sa 2:1, dok je meč u Kazanju završen bez golova. Dva kluba su opet u istoj grupi, a u Rusiji ponovo nije bilo pobjednika - 1:1 (1:0).

Iako je Barsa imala potpunu terensku inicijativu, uz posjed lopte preko 70 odsto, domaćin je znao ugrozi gol Viktora Valdesa iz brzih kontri.

Rusi su poveli tačno poslije pola sata igre. Gol je postigao Ekvadorac Kristijan Noboa iz penal, kojem je prethodio prekršaj Danija Alveša nad Vitalij Kalešinom.

Barsa je u prvom poluvremnu imala duplo više udaraca ka golu.Dve jako dobre prilike imao je Pedro, ali nije uspio da savlada Sergeja Rižikova, jednom je ekipi iz Kazanja saveznik bila i stativa. Dobru šansu za Špance propustio je i David Vilja.

Katalonci su izjednačili u 60. minutu. I drugi gol na Centralnom stadionu postignut je iz penala. Andresa Inijestu u kaznenom prostoru Rubina faulirao je Gruzijac Laša Salukvadze, a David Vilja je bio precizan sa 11 metara.

Obje ekipe u finišu su propustile sjajne šanse. Prvo je Nigerijac Obafem Martins sa samo par metara pogodio stativu, da bi poslije nekoliko minuta u sličnoj situaciji na drugoj strani terena bio i Bojan Krkić, ali je njgeov pokušaj glavom završio pored gola.

Nekoliko sekundi prije posljednjeg sudijskog zvižduka Inijesta je iz vrlo povoljne pozicije promašio gol.

Barselona poslije dva kola u Grupi D ima četiri boda, dok je Rubin poslije poraza od Kopenhagena stigao do prvog poena.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC