• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop će 2021. pjevati kao Balašević: Ne volim januar... i februar

Autor mondo.rs

"Redsi" već sada mogu da planiraju da će tokom tih mjeseci biti desetkovani.

"Ne volim januar, ni bele zimske vragove...", glasi početak jedne od poznatijih pjesama srpskog kantautora Đorđa Balaševića, a moglo bi da se desi i da je naredne godine otpjeva njemački trener Jirgen Klop, ali iz potpuno drugačijih razloga.

Šalu na stranu, razlog zbog kog smo Klopa, Balaševića i januar smjestili u istu rečenicu jeste zvanična odluka AFCON-a da se Afrički kup nacija ponovo održava u zimskim mjesecima.

Možda će vas zanimati

AKN2019 održan je tokom jula, bilo je planirano da tokom ljeta bude i 2021. godine u Kamerunu, ali je godinu dana pred početak takmičenja donijeta odluka da se vrate starim običajima - tako da će biti održan u januaru i februaru.

To je naročito loša vijest za Liverpul pošto će čak šest nedjelja biti bez trojice fudbalera, ako se na takmičenje kvalifikuju Egipat, Senegal i Gvineja.

Tako bi na duži period izgubili Mohameda Salaha, Sadija Manea i Nabija Keitu, a već znaju da su ostali bez Žoela Matipa čiji je Kamerun kao domaćin već obezbijedio plasman na Afrički kup nacija.

Ukoliko sva četvorica budu na AKN tokom šest nedjelja, Jirgen Klop će tokom januara i februara 2021. godine imati mnogo problema, ali neće biti usamljen u tome pošto u većini timova iz Premijer lige igraju ozbiljni afrički fudbaleri poput Obamejanga, Mahreza, Ndidija i drugih...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC