• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković: Pa, da budemo prvi i 25. maja...

Dokazali smo da nismo uzdrmani posle kup utakmice", rekao je Janković. "Odigrali smo najlošiju utakmicu od kada sam ja u Vojvodini", tvrdi Brzić.

 Janković: Pa, da budemo prvi i 25. maja...  Izvor: MONDO

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković izjavio je posle pobede nad Vojvodinom i preuzimanja prvog mesta na tabeli da je najvažnije da crveno-beli i na kraju šampionata budu na toj poziciji.

"Važno je da 25. maja stojimo na prvoj poziciji. Reagovali smo na pravi način posle meča sa Partizanom i još jednom pokazali karakter. Rani gol nas je rasteretio. Mogli smo da čekamo napade Vojvodine i šanse tražimo iz kontranapada. Dokazali smo da nismo uzdrmani posle kup utakmice", rekao je Janković na konferenciji za novinare.

Janković je naveo da se ekipa odmah okreće pripremama za utakmicu sa čačanskim Borcem sledećeg vikenda.

"Ne dozvoljavamo da nam padne koncentracija. Nastavljamo pripreme za gostovanje Borcu, koje je sigurno jedno od najtežih u ligi", izjavio je Janković.

Šef stručnog štaba Vojvodine Ivica Brzić izjavio je da je Vojvodina odigrala najlošiji meč od kada se on nalazi na klupi te ekipe.

"Utakmicu smo izgubili u prvom poluvremenu, kada je Zvezda kaznila svaku nasu grešku, a drugo poluvreme bilo je samo formalnost. Odigrali smo najlošiju utakmicu od kada sam ja u Vojvodini, očekivali smo slabiju Zvezdu, ali su se oporavili i bili odlični", razočaran je bio Brzić.

(Beta/www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC