• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moreira: Spreman sam da igram!

"Jedini razlog što sam ovoliko odsustvovao je povreda, ništa drugo nije u pitanju, nikakva afera, spor sa bilo kim", kaže fudbaler Partizana Moreira.

 Moreira: Spreman sam da igram! Izvor: MONDO

"Ne pitajte me više o Moreiri... Ne znam šta mu je. Priđem i pitam ga da li može da igra, on mi kaže da nije spreman. Sljedeći put ću da ga pitam za dva dana, pa za pet, pa za deset, pa ga više neću ni pitati", rekao je ne tako davno trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević na pitanje novinara zašto toliko dugo ne igra ljubimac navijača Almami Moreira.

U sličnom tonu, Stanojević je o Portugalcu govorio i poslije utakmice Lige šampiona između Partizana i Arsenala (1:3).

Ipak, poslije devet utakmica u kojima nije bio ni u protokolu, sve zbog povrede u koju su doduše sumnjali u Humskoj, popularni "Doktor Mo" kaže da je spreman i da može da konkuriše za prvi sastav.

On je igrao za rezerve u meču protiv Mladenovca (2:1), a u četvrtak poslije treninga rekao je:

"Spreman sam, mogu da igram".


Potom, Moreira se ogradio.

"Jedini razlog što sam ovoliko odsustvovao je povreda, ništa drugo nije u pitanju, nikakva afera, spor sa bilo kim. Samo me je bol u mišiću spriječavao da treniram maksimalnim intenzitetom, ali to je sad prošlost", rekao je Moreira za "Sportski žurnal".

"Žao mi je što su neki novinari u posljednjih mjesec dana samo ružne stvari pisali o meni. Njih su zanimale afere, a njih nema. U Srbiji sam tri godine, smatram da su u tom periodu ljudi mogli da se uvjere kakav sam profesionalac i da nikad sebi ne bih dozvolio da lažiram povredu", podsjeća Moreira da je odlučio da igra i dan nakon što mu je umrla majka...

Fudbaleri Partizana u nedelju, 3. oktobra, od 15.30 igraju derbi meč sedmog kola Superlige protiv Vojvodine u Novom Sadu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC