• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ORLOVI": Povratak Vladimira Stojkovića!

Pižon vratio u reprezentaciju Vladu Stojkovića, pozvao Marka Lomića i Slobodana Rajkovića. Marka Pantelića opet nema na spisku.

 "ORLOVI": Povratak Vladimira Stojkovića! Izvor: MONDO

Odlične odbrane Vladimira Stojkovića u Donjecku i u Beogradu u dva meča Partizana Lige šampiona vratile su ga u nacionalni tim Srbije!

Njegov imenjak, novi selektor Srbije Vladimir Petrović-Pižon saopštio je svoj prvi spisak u toj funkciji, na kojem i nema nekih iznenađenja. Očekivalo se da će Stojković ponovo biti na golu, a novo ime je Marko Lomić, nekadašnji lijevi bek crno-bijelih, koji sada igra u moskovskom Dinamu.

Iz mlade selekcije u A tim je prebačen Slobodan Rajković.

U ekipu se vraća i desni bek Bane Ivanović, koji zbog povrede nije igrao protiv Farskih Ostrva i Slovenije na početku kvalifikacija za EP.

Za mečeve protiv Estonije 8. oktobra u Beogradu i za Italiju, 12. oktobra u Đenovi, Pižon računa na:

golmani: Vladimir Stojković, Anđelko Đuričič, Željko Brkić;

odbrana: Branislav Ivanović, Pavle Ninkov, Nemanja Vidić, Aleksandar Luković, Neven Subotić, Nemanja Vidić, Slobodan Rajković, Ivan Obradović, Marko Lomić.

sredina: Dejan Stanković, Gojko Kačar, Nenad Milijaš, Zdravko Kuzmanović, Radosav Petrović, Zoran Tošić, Miloš Ninković, Miloš Krasić, Milan Jovanović.

napad: Nikola Žigić, Danko Lazović, Dragan Mrđa.

Očigledno je da Pižon nije želio da napravi radikalne promjene u odnosu na svog prethodnika Radomira Antića. Na okupu je gotovo isti tim koji je i Antić vodio. Pitanje je da li je i bilo vremena za uvođenje "svježe krvi".

Marka Pantelića, napadača Olimpijakosa, opet nema na spisku (kao ni za prva dva meča kvalifikacija za EURO 2012. godine protiv Farskih Ostrva i Slovenije), a u odnosu na ta dva prva meča, sa spiska su "otpali" golman Bojan Isailović i Nemanja Tomić.

Aleksandar Kolarov je i dalje van nacionalnog tima zbog povrede, kao i Boško Janković koji se dugo već oporavlja od povrede ukrštenih ligamenata koljena.

Iz Fudbalskog saveza Srbije potvrđeno je da će meč sa Estonijom biti odigran na stadionu Partizana samo zbog odluke Izvršnog odbora FSS da je to bolja opcija, zbog nešto slabijeg odziva navijača, koji se očekuje. Procjena je da će broj onih koji će doći na meč sa Estonijom bolje popuniti stadion Partizana i da će se na njemu kreirati bolja atmosfera.

Portparol Saveza Aleksandar Bošković naglasio da ne postoji nijedan drugi razlog za kratkoročnu selidbu reprezentacije iz Ljutice Bogdana u Humsku.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC