• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izgubili od najvećeg rivala, a zadovoljni: ''Stvorili smo šanse''

Autor mondo.rs

Trener kluba sa Old Traforda je, i pored poraza od Liverpula, bio zadovoljan onim što su prikazali njegovi igrači.

Ekipa Liverpula je bila dominantna, ekipa Liveprula je slavila u najvećem derbiju u Engleskoj i šampionska trka je praktično već odlučena. Mančester junajted, tim koji je remizirao protiv lidera u prvom delu sezone sada to nije mogao.

Virdžil van Dajk je postigao prvi gol, Mo Salah je u finišu susreta otklonio svaku nedoumicu, a Ole Gunar Solskjer vidi i poneku dobru stvar u igri svog tima. Zapravo, on je zadovoljan izdanjem ekipe.

Možda će vas zanimati

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je večeras da je zadovoljan što su njegovi igrači stvarali prilike protiv Liverpula, ali da je realizacija bilo loša. 

"Stvorili smo šanse, velike šanse, stvorili smo pritisak, ali finiš nije bio dovoljno dobar", rekao je Solskjer

On je ocenio da su se "crveni đavoli" vratili u igru zahvaljujući dobroj odbrani. Ukoliko ste gledali meč, možda se nećete usaglasiti sa tom ocenom.

"Reakcija je bila zaista dobra. Naravno da smo u prvih deset minuta drugog poluvremena bilo loši, što se ponekad događa i protiv dobrih ekipa, ali imali smo golmana, koji je bio fantastičan. Imali smo odbranu koja je radila svoj posao i vratili smo se u igru", dodao je Norvežanin.

On se osvrnuo i na sastav ekipe, odnosno povređene igrače, a pre same utakmice je rekao i da očekuje da će Markus Rašford pauzirati nekoliko nedelja.

"Imali smo mnogo povreda bitnih igrača ove sezone. Sada je to Markus, pre toga Marsijala nije bilo mesecima, Pol Pogba je bio van tima više od pola sezone. Nalazimo se u nezgodnoj situaciji", rekao je Solskjer.

Po nekim informacijama iz Engleske, Markus Rašford bi mogao da odsustvuje čak dva meseca, što bi bio ogroman udarac za Junajted. On je tokom utakmice FA kupa protiv Vulverhemptona dobio jak udarac u leđa, a ima i neugodnu povredu članka.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC