• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović razmišlja o odlasku iz Liverpula!

Nije prošlo dva mjeseca od kada je Milan Jovanović došao u Liverpul, a ostrvskim medijima već je otkrio da razmišlja o odlasku.

 Jovanović razmišlja o odlasku iz Liverpula! Izvor: MONDO

Reprezentativac Srbije u početku je bio starter, a sada je češće na klupi ili tribinama, što ga - kako kaže - deprimira.

Popularni "Lane" poručuje:

"Počinjem da shvatam da mi se vrijeme ovdJj 'razvlači'. Ja sam borac, ali ako se stvari ne vrate na staro, otićiću iz kluba, čak iako sam svjestan da je možda prerano da o tome razmišljam. U formi sam, radim naporno svaki dan i bio sam starter u osam takmičarskih utakmica", podsJetio je Jovanović, a onda objasnio otkud nezadovoljstvo.

"Ali, nisam bio u startnih 11 na posljednjih nekoliko mečeva, čak nisam ulazio ni kao zamjena", rekao je za "Dejli Miror".

Jovanović priznaje da mu je teško da se adaptira na engleski stil igre i Premijer ligu.

"Moram još da se adaptiram na sistem. Moram da igram odbranu svo vrijeme", rekao je fudbaler, koji je ljetos u 30. godini došao na Enfild kao slobodan igrač, poslije četiri izuzetno uspješne sezone u belgijskom Standardu, za koji je na 153 utakmice postigao 69 golova.

"Samo tri ili četiri tima u Premijer ligi igra atraktivan fudbal. Ostali se okreću velikoj posvećenosti, disciplini i odbrani", prokomentarisao je Jovanović kako je doživio novu sredinu.

Za kraj...

"Nedostaje mi Standard i grad Lijež".

Od dolaska na Enfild, Jovanović je zabilježio pet nastupa u Premijer ligi, dva u Ligi Evrope i jedan u Liga kupu, kada je postigao za sada jedini gol u dresu slavnog engleskog kluba.

On je imao predugovor sa Liverpulom još od kada je menadžer tog tima bio Rafael Benitez. Ljetos, bilo je spekulacija oko toga da će poslije Benitezovog odlaska u Inter taj predugovor biti raskinut, ali se to nije dogodilo. Zeleno svjetlo za transfer dao je aktuelni menadžer "redsa" Roj Hodžson, koji je odmah pružio Jovanoviću šansu u prvih 11, ali ga je potom poslao na klupu.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC