• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krasić: Deki me zvao u Inter, rekao sam "ne"!

"Istina je da je Inter bio zainteresovan za mene i da je tokom Svjetskog prvenstva Dejan Stanković urgirao da dođem na Đuzepe Meacu ", otkrio je Miloš Krasić.

 Krasić: Deki me zvao u Inter, rekao sam "ne"! Izvor: MONDO

Svaki put kada igraju Inter i Juventus, u Italiji se podiže tenzija do gornjih granica. To naročito važi za period poslije Kalčopolija, kada je 2006. godine Juve poslat u Seriju B, a Interu naknadno bila dodijeljena titula.

I prije toga, duel Intera i Juventusa, popularno nazvan Derbi D'Italija, za mnoge je bio najveći meč italijanskog fudbala. S tim se neće složiti navijači Milana, ali činjenica je da su u vrijeme stvaranja velikih rivaliteta na Apeninima, 60-ih i 70-ih godina, upravo Inter i Juventus bili najveći i najtrofejniji klubovi.

Kao i da meč Milan - Juventus ne nosi toliko netrpeljivosti za sobom...

Svoj dio posla u podizanju temperature pred okršaj na Đuzepe Meaci u nedjelju, od 20.45, uradio je i novi fudbaler Juventusa Miloš Krasić. On je medijima otkrio da je, pored Mančester sitija i Fenerbahčea, odbio i prvaka Evrope i Italije... Inter!

Samo da bi zaigrao za Juventus, što je zacrtao kao cilj.

"Istina je da je Inter bio zainteresovan za mene i da je tokom Svjetskog prvenstva Dejan Stanković urgirao da ipak dođem na Đuzepe Meacu i zaigram sa njim", rekao je Krasić i dodao:

"Ali, onog trenutka kada je stigla konkretna ponuda Juventusa, nisam imao ni najmanju dilemu. Snažno sam želio među bjankonere".

Zbog čega?

"Zbog istorije, svih pobjeda i prestiža... Po tome je Juventus nešto nevjerovatno i jedinstveno".

Krasić je ispričao kako je izgledao njegov prvi susret sa ljudima iz Torina.

"Kada su direktori Juventusa došli po mene, osjećao sam kako mi se ispunjava životni san. Nisam ni pomišljao da bih mogao da dosegnem te visine", priznao je skromni momak rodom iz Kosovske Mitrovice.

U prošlom kolu Serije A, protiv Kaljarija, Krasić je postigao het-trik, a prije toga zabilježio čak četiri asistencije u prvenstvu. Sada ne može da dočeka nedjelju...

"Ne mogu da izdržim do početka Derbija Italije. Sama pomisao na tu utakmicu čini da budem uzbuđen. To je meč koji u najvećoj mjeri predstavlja ono što je italijanski fudbal i za sada moja najvažnija utakmica u karijeri, pored finala Kupa UEFA, u kojem sam pobijedio sa CSKA Moskvom 2005. godine", uporedio je Krasić.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC