• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siniša Mihajlović ponovo u bolnici

Autor mondo.rs

Srpski stručnjak je primljen u bolnicu kako bi bio podvrgnut antivirusnoj terapiji.

 Siniša Mihajlović ponovo u bolnici Izvor: Guliver/Getty images/Mario Carlini/Iguana Press, Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images Europe

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović je prošlog jula saznao da boluje od leukemije, a nakon toga je prošao dug proces liječenja i oporavka. Trener Bolonje je sada ponovo primljen na liječenje.

Ovoga puta će biti podvrgnut antivirusnoj terapiji, koja je neophodan korak nakon transplatacije koštane srži, saopšteno je u italijanskom klubu.

Možda će vas zanimati


Tri puta je nekadašnji fudbaler Vojvodine, Crvene zvezde i nekoliko italijanskih klubova boravio u bolnici zbog primanja hemoterapije, a nakon toga je uslijedila transplatacija koštane srži. Bolest je otkrivena pred početak tekuće sezone, na redovnim kontrolama u klubu.

"Gospodin Mihajlović je primljen jutros na hematološki institut na antivirusno liječenje, neophodno poslije transplantacije koštane srži. Medicinsko osoblje vjeruje da bi dužina ovog boravka u bolnici trebalo da bude kraća od prethodnih", navela je Bolonja u saopštenju.

Siniša Mihajlović je, uprkos procjenama ljekara, nekoliko puta bio na klupi svog tima, koji ove sezone igra odlično u Seriji A. Nakon što ih je u prethodnom prvenstvu spasao ispadanja, fudbaleri Bolonje danas nisu ni blizu opasne zone.

Meč koji je odigran prethodnog vikenda protiv SPAL-a u Ferari, Siniša Mihajlović je počeo na tribinama, zbog jake kiše koja je padala. Kada se vrijeme popravilo, on je sišao na klupu odakle je pratio ostatak meča u kom je Bolonja slavila (3:1).

Ranije je bivši selektor Srbije znao da oduševi fudbalski svijet nekim hrabrim potezima, poput onog da se sam preveze na gostovanje Bolonje ili da bude na klupi svog tima i pored toga što ljekari nisu bili sigurni da je to dobra ideja. Sve to je ulilo njegovim igračima dodatnu snagu u ovoj sezoni.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC