• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hodžson: U borbi smo za opstanak

Sedam utakmica, šest bodova, samo jedna pobjeda i gol-razlika "minus četiri", učinak je slavnog Liverpula u domaćem prvenstvu.

 Hodžson: U borbi smo za opstanak Izvor: MONDO

Poslije poraza od novajlije Blekpula (1:2) na Enfildu su se upalili svi alarmi. Nema više prostora da se priča o "boljim danima" koji dolaze, čega je svjestan i menadžer Roj Hodžson.

"Istina je da do kraja Premijer lige imamo još 31 utakmicu, ali trenutno moramo da priznamo da se nalazimo 'ispod crte' i da je naša realnost borba za opstanak", rekao je Hodžson.

"Ali to nije moja najveća briga. Brine me što ne igramo onako kako bi objektivno trebalo da igramo. Veliki smo klub i ovako slab učinak je neprihvatljiv. Sada ne možemo ništa da uradimo po tom pitanju - osim da se potrudimo da u budućnosti imamo bolje rezultate".

Blekpul je ove sezone imao svojih momenata, ali je na gostovanjima Arsenalu i Čelsiju poražen ukupnim rezultatom 0:10.

"Za njih je ovo sjajan rezultat, a za nas noćna mora. Bio je to veoma loš dan i teško mi je da poslije takvog poraza uljepšavam stvari. Situacija je daleko od ružičaste", dodao je Hodžson, koji je već u desetom minutu ostao bez (ponovo) povrijeđenog Fernanda Toresa.

Navijači Liverpula u nedjelju su na utakmici skandirali ime legende kluba Kevina Dalgliša, što znači da su nezadovoljni Hodžsonovim radom.

Ostaje da se vidi šta će se dogoditi ako ne bude pomaka u igri i rezultatima, a Hodžson ne bude želio da podnese ostavku. Liverpul je takođe u lošoj finansijskoj poziciji i posljednje što vlasnici Hiks i Džilet žele jeste da pod pritiskom otpuste menadžera i onda budu primorani da mu isplate obeštećenje...

Prvi meč poslije pauze zbog kvalifikacija za EURO 2012. "crveni" će odigrati na Gudison parku, protiv gradskog rivala Evertona! Kakva prilika za vađenje...

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC