• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Partizana: Opomena u pravi čas

Dragan Đurić priznaje da je Partizan igrao slabo protiv Vojvodine, ali i da je uvjeren da će se vrlo brzo vratiti na pobjednički put. Moguće kazne za nedisciplinu.

 Predsjednik Partizana: Opomena u pravi čas Izvor: MONDO

Došao je i taj dan. Poslije godinu i po dana, Partizan je poražen na domaćoj prvenstvenoj sceni. Vojvodina je prekinula niz crno-bijelih od 39 mečeva bez poraza i pokazala da srpski šampion nije nedodirljiv i da itekako ima "rupa" u svom timu.

Partizan je vezao nekoliko loših rezultata. Protiv Spartaka 0:0 u Humskoj, potom poraz od Arsenala, a u nedjelju i od Vojvodine 0:2.

Ipak, u Partizanu, u kojem je od ponedjeljka počela proslava 65 godina postojanja Sportskog društva, nije upaljeno crveno svjetlo.

"Od svih tih neuspjeha, najteže mi je pao ovaj poraz od Vojvodine. On je došao kao posljedica zamora igrača, opterećenja od teške serije utakmica. Ipak, nije ovo za brigu. Imamo dobar tim i način da se vratimo. Ovo je opomena koja je došla na vrijeme", rekao je predsjednik crno-bijelih Dragan Đurić u razgovoru sa novinarima u Humskoj.

Ono što je bacilo dodatnu mrlju na veoma loše izdanje Partizana u Novom Sadu bilo je i ponašanje igrača. Dva crvena kartona (Nemanji Tomiću i Milanu Smiljaniću), žuti kartoni Vladimiru Stojkoviću (koji se koškao sa Giorgijem Merebašvilijem i udario ga glavom), Džozefu Kizitu, Ivanu Stevanoviću i Marku Šćepoviću.

"Za utorak smo zakazali sastanak Sekretarijata kluba (uži sastav Upravnog odbora) na kojem ćemo pričati i o toj nedisciplini. Kazni će, svakako, biti, ali vidjećemo kakvih, da li novčanih ili neke druge vrste. To je bila i jedna od najlošijih stvari na utakmici u Novom Sadu. Bilo je dosta negativnih emocija i reakcija. Ipak, ako bih potražio neko opravdanje za igrače Partizana to bi moglo da bude u velikom opeterećenju i teškim utakmicama. Vidjeli ste kako se Vojvodina borila i željela pobjedu. Tako će svi igrati protiv nas i sa tim moramo da se suočimo", rekao je Đurić.

Predsjednik crno-bijelih je poručio i treneru i članovima stručnog štaba i igračima da stave prst na čelo i da ovo shvate kao opomenu pred nove izazove.

"Ako želimo da pobijedimo Vojvodinu, Borac...onda moramo da pokažemo istu želju i agresivnost kao protiv Šahtjora ili Arsenala u Ligi šampiona. Ipak, ubijeđen sam da ćemo ponovo biti šampioni", rekao je Đurić.

U Partizanu ne žele da pričaju o nekim "spoljnim momentima" derbija u Novom Sadu, ali se pitaju otkud to da sudija iz Vrbasa sudi meč vojvođandskom klubu. Ali, krivicu za poraz prije svega traže u sebi i svojoj lošoj igri.

(P.V. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC