• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Milovanović: Nikad u Partizan!

Vezista Zvezde uvjeren je da crveno-bijeli mogu do titule, nije odgovorio da li će se rukovati sa Stojkovićem, a u Partizan nikad ne bi prešao!

 Dejan Milovanović: Nikad u Partizan! Izvor: MONDO

Bombarder se vratio u Crvenu zvezdu ovog ljeta. Dejan Milovanović, sin legendarnog fudbalera Zvezde "Đoke bombe", ponovo je među crveno-bijelima, a kakav šut ima pokazao je prije nedelju dana kada je donio pobjedu svom timu protiv Čukaričkog.

U intervjuu za sajt Crvene zvezde, u kojem je odgovarao na pitanja čitalaca/navijača, popularni Deksa je rekao da vjeruje da Zvezda može do titule, a jedna od stvari koje bi promijenio u svojoj karijeri naveo je poraz od Partizana 2:4 prije nekoliko godina.

Rekao je i da "nema ljepšeg osjećaja nego dati gol za Zvezdu, pogotovo u 'vječitom derbiju'", a od navijačkih pjesama srce mu zaigra na "Svuda grmi okolo...". Najdraži gol mu je debitantski koji je dao Partizanu na njegovom stadionu.

Volio bi, kaže, da karijeru završi u Zvezdi, a odgovorio je i na nekoliko pitanja u vezi sa Vladimirom Stojkovićem. Jedno od njih je bilo i da li će pružiti ruku Stojkoviću uoči derbija, a odgovor je bio: "Više bih volio to da uradim kad mu dam gol".

Na pitanje da li bi nekada prešao u Partizan, kategorički je odgovorio: Ne".

Milovanović je, u odgovoru na jedno od posljednjih pitanja, nagovijestio i da ima predsjedničke ambicije!

Izdvajamo neka od najzanimljivijih pitanja i odgovora:

"Postoji li neki događaj u tvojoj karijeri, koji bi želio da promijeniš? Na koju fudbalsku osobinu si najviše ponosan, a na čemu sam sebi zamjeraš? Veliki pozdrav. Goxy"

"Promijenio bih poraz od Partizana 4:2. Ponosan sam na svoj šut, a volio bih da poboljšam udarac lijevom nogom".

"Deksa, da li po tvom mišljenju možemo pobijediti u derbiju ? I da li Zvezda može do titule ove godine i sljedeće u Evropu? Aleksandar".

"U derbiju se nikad ne zna, ali svi želimo i očekujemo pobjedu. Prvenstvo je teško, ali mislim da možemo do titule i pokušaćemo da je vratimo na Marakanu".

"Deksa, da li misliš da si vrhunac svoje karijere dostigao kada si u Zvezdi igrao prije nekoliko godina zajedno sa Nemanjom Vidićem, Slavoljubom Đorđevićem, Pantelićem, Jankovićem? I da li misliš da možeš da popraviš svoju formu na bolje jer to treba Zvezdi, ti si bitan igrač u startnih 11 a još nismo vidjeli najbolje od tebe?! Luka BG"

"Vrhunac svoje karijere sam doživio kada je Zenga bio trener. Mnogo mi je pomogao i Saša Janković. Što se tiče forme, nespreman sam došao u Zvezdu, ali nastojim da iz utakmice u utakmicu podižem formu na viši nivo".

"Ti si moj kapiten, i to ćes uvijek ostati! Samo molim te reci mi da li treniraš individualno i kad ćeš se vratiti u staru formu! Aleksandar".

"Ostajem da vježbam slobodne udarce posle svakog treninga".

"Da li je moguće da više niko od igrača ne želi da ostane u Zvezdi od početka pa do kraja karijere? Da je ona ekipa (njegova generacija) ostala još koju godinu u Zvezdi, vjerujem da bi dominirali našim fudbalom još mnogo godina, a bili bi sigurno redovni učesnici Lige šampiona. Srđan Vojnović"

"Tržište diktira drugačije uslove, i logično je da mladi i talentovani igrači odlaze is Srbije, uostalom tako je svuda u Evropi i svijetu".

"Šta misliš Deki šta bi trebalo da se uradi da naša Zvezda počne da sija onim sjajem kao što je njena armija navijača navikla? Puno pozdrava od Igora".

"Idemo u tom smjeru".

"Dejane kad postigneš gol za Zvezdu i vidiš pun SEVER kako se raduje i veseli, i pjeva, kako se osjećaš? Kako to na tebe utiče? I koja ti je najjača pjesma od DELIJA? pozz i sve najbolje ti želim i da postigneš sad u derbiju gol iz slobodnjaka! Petar Dakić"

"Nema ljepšeg osjećaja nego dati gol za Zvezdu, pogotovo u derbiju. Za mene nema ljepšeg osećaja. Pjesma - Svuda grmi okolo..."

"Deki, mi Delije nećemo a da li ćeš ti ikada oprostiti Vladimiru Stojkoviću za veliku izdaju i kakvo je uopšte tvoje mišljenje o njegovom prelasku u komšiluk!? Želim ti puno sreće u nastavku karijere! Nikola Đurić".

"Ne bih to ni da komentarišem".

"Da li ćeš Deki pružiti ruku golmanu Partizana na derbiju pred početak utakmice ili ćeš to uraditi kad mu daš gol sa 25 metara? - Uroš"

"Više bih volio poslije gola".

"Ima li Nenad Kovačević želju da se vrati u Zvezdu? - Aleksandar"

"To biste morali da pitate njega. Vjerujem da većina igrača ima želju da se vrati u Zvezdu, osim recimo Stojketa".

"Da li bi ti više odgovaralo da igraš bliže špicevima? Aleksandar"

"Mislim da bi mi više odgovaralo da sam malo ofanzivniji, ali trener je taj koji odlučuje i Zvezda je takav klub u kojem morate igrati ono što je potrebno u tom trenutku".

"Da li misliš da imaš koji kilogram viška i da si malo teži? Mišljenje mnogih je da bi bio vrhunski igrač ako uspiješ da se ubrzaš. - Nikola"

"Mislim da imam dvije-tri kile viška, i nastojim da ih skinem".

"Da li je realno da se sljedeće godine vratiš u Zvezdu definitivno i ko ti je najbolji prijatelj od svih saigrača? Hvala… Saša"

"Ja bih volio i da završim karijeru u Zvezdi. Nadam se da ako ne ostanem u Zvezdi sljedeće sezone, da ću se ipak vratiti da završim karijeru u njoj. Ne bih nikoga da izdvajam, jer se svi odlično slažemo".

"Na koliko si procenata od svojih mogućnosti? - Miloš Kv"

"Mogu duplo bolje".

"Koja ti je najdraža Zvezdina pobjeda? - Meci iz Bara"

"Ima ih mnogo, ali bih izdvojio Kjevo i Romu".

"Da li trener Kristić ima svoje ja, odnosno da li je i u stanju da lupi šakom o sto kada nešto nije ok?
Je li istina da voliš da izlaziš i kako pojedine novine pišu zatvaraš splavove? – Rade"

"Ne bi bio trener Zvezde da nije autoritet. Ima punu podršku svih igrača i uprave kluba. Što se splavova tiče, nije istina".

"Da li bi nekada prešao u Partizan? - Lazar A".

"Ne".

"Pitao bih Dejana šta misli da li je Zvezdi pored njega, Kadua, Vešovića itd. potrebna ta "desetka " ustvari šta njima to fali za tu poziciju plejmejkera?"

"Fali jedan kreativac jer nemamo klasičnu desetku".

"Šta smatrate svojim najvećim uspjehom? - Mile"

"Moj najveći uspjeh je što sam kao profesionalni fudbaler ostao isti kakav sam bio i kada sam fudbalom počeo da se bavim. Na to sam ponosan".

"Za koga navijaš, tj. koji ti je omiljeni strani klub, i imaš li nekog omiljenog fudbalera? - Miroslav K".

"Navijam za Lion, igrač - Žuninjo".

"Koji je najljepši teren (ili stadion) na kome si igrao, i koje navijače si zapazio, tokom boravka u Francuskoj? - Matija Paraušić"

"Stadion Veledrom, Marseja, jako lijep stadion. Pohvalio bih navijače Lansa koji prave odličnu atmosferu, ali su naši navijači ipak neprevaziđeni".

"Kako se osjećate sada, poslije onog prelijepog gola koji ste dali protiv Čukaričkog, i kakva je atmosfera u klubu, sada, kada ste prvi na tabeli, i da li igrate nekada PES (Pro Evolution Soccer) na PC, Sony...? - Miloš Jovanović, Grocka".

"Pao mi je veliki kamen sa srca, taj gol mi veoma znači. Atmosfera je odlična i u ekipi i u klubu. Igram PES, možeš da dođeš da odigraš protiv mene".

"Šta po vama nedostaje da bi Crvena zvezda bila uspješan - veliki klub kao nekad? - Danijel Krstić"

"Nedostaje bolji kvalitet lige. Možda, kada bi se napravila Balkanska liga, bi se kvalitet poboljšao".

"Kako bi privatno proslavio eventualni Zvezdin ulazak u narednu rundu Lige šampiona? - Milan Ćirić"

"Slavlje bi bilo klupsko a ne privatno, izašao bih sa saigračima i budućom suprugom".

"Kada bi postigao gol na vječitom derbiju kako bi ga proslavio i na koji bi način najviše želio da to šutiraš protivničkom golmanu? Da li bi to bilo iz slobodnog udarca ili bi više želio da gol bude dat iz neke akcije? - Milan"

"Samo neka uđe u gol, svejedno mi je na koji način. Proslavio bih ga sa navijačima naravno".

"Molim te da mi odgovoriš zašto si došao u Zvezdu na pozajmicu, odnosno koji su te to razlozi, ako jedino nisu privatni, ponovo vratili na Marakanu? - Andrija Babović"

"Nema privatnih razloga, vratio sam se iz ljubavi, od svih klubova od kojim sam imao ponudu izabrao sam Zvezdu, i to je bio pravi izbor, da svojim iskustvom pokušam da pomognem Zvezdi da dođe do titule".

"Je l’ smiješ da mi obećaš da ćeš dati gol našim "dragim" komšijama u sljedećem derbiju sa najmanje 20-ak metara? veliki pozdrav... sve najbolje! - Nemanja"

"Mogu samo da obećam da ćemo dati sve od sebe".

"Da li misliš da CRVENA ZVEZDA ima kvalitetniji tim od Partizana i da li je prednost CRVENE ZVEZDE to što Partizan igra u Ligi šampiona pa će u nekim utakmicama u ligi morati i da odmore neke igrače. – Aleksandar Stefanović"

"Njihovo igranje u Ligi šampiona me ne interesuje, Zvezda ima kvalitetan tim, a Partizan ima veći fond igrača".

"Deki, sa kojim igračem iz tima najviše provodiš vrijeme? I kad gledaš ligu šampiona, koji tim najviše voliš da gledaš? - Nikola Radosavljević"

"Sa Bogdanovićem i Ninkovim, ali sa svima se družim. Volim da gledam Čelzi".

"Koji je najteži protivnik protiv kojeg si igrao? - Uroš Nedeljković"

"Milan ubjedljivo".

"Želio bi da te upitam posto si ti jedan od rijetkih fudbalera koji je bio igrač za vrijeme upravljanja dvije naše najveće legende i dva naša najbolja igrača u istoriji Dragana Džajića i Dragana Stojkovića, pa bi me zanimalo da uporediš njih dvojicu kao predsjednike kluba i danasnjeg Vladana Lukića? Molim bez odgovora “svi su dobri” i “u teškom stanju je klub” jer je to stanje prisutno posljednjih 18 godina. Hvala unaprijed na odgovoru - Nikola Chicago"

"Mislim da nisam kompetentan da kao fudbaler pričam o predsjednicima Crvene zvezde, mogu samo kao navijač da pričam o njihovim igračkim karijerama, a složićete se da su sve tri bile velike i Zvezdaške. Uostalom, vrijeme sudi o svakom predsjedniku Zvezde. Ali jednog dana kada ja budem predsjednik, moći ću da pričam o prethodnicima".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC