• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Van Bomel podržao De Jonga!

Najdžel De Jong je u posljednjih šest mjeseci slomio nogu dvojici fudbalera, ali nije izgubio podršku "saborca" iz reprezentacije.

 Van Bomel podržao De Jonga! Izvor: MONDO

Kapiten Holandije i član Bajerna Mark Van Bomel podržao je fudbalera Mančester sitija Najdžela De Jonga i poručio mu da ne mijenja svoj način igre, iako je zbog toga izgubio mjesto u nacionalnom timu.

Selektor Bert Van Marvajk izostavio je De Jonga sa spiska za predstojeće utakmice kvalifikacija za EURO 2012, pošto je ovaj u nedeljnom meču Premijer lige slomio nogu Hatemu Ben Arfi iz Njukasla.

De Jong je marta ove godine slomio nogu i članu Boltona Stjuartu Holdenu, dok je u finalu Svjetskog prvenstva izbjegao isključenje pošto je startovao kopačkom u grudi Ćabija Alonsa.

"Najdžel jeste i ostaće jedan od nas", rekao je Van Bomel holandskom listu "AD Sportwereld".

"Velika je nesreća što je za kratko vrijeme slomio nogu dvojici protivničkih igrača, ali ja u isto vrijeme znam da je Najdžel drag momak. On ne želi nikoga da povrijedi, već da pobijedi u svakoj utakmici. Zahvaljujući njemu smo igrali finale SP... A sada čujem kako ga nazivaju kriminalcem. Besmislica!"

Kompletna reprezentacija Holandije trpjela je kritike zbog "muške" igre prikazane na Mundijalu, a najviše upravo Van Bomel i De Jong.

"Znam kako je Najdželu jer sam i ja morao na optuženičku klupu zbog oštre igre. Morao sam da preispitam sebe, iako nikada nisam startovao sa namjerom da povrijedim. Najdžel nam je potreban takav kakav jeste. Samo neka u pojedinim situacijama malo promijeni način na koji ide na loptu", zaključio je Van Bomel.

Podršku De Jongu pružio je i njegov menadžer u Mančester sitiju, Roberto Manćini.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC