• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krasić: Tri boda, šta drugo?

Najbolji fudbaleri Srbije u utorak su zajedno sa članovima stručnog štaba i čelnicima FSS obišli Sportski centar u Staroj Pazovi.

 Krasić: Tri boda, šta drugo? Izvor: MONDO

Novi selektor Vladimir Petrović u ponedjeljak je okupio reprezentativce i održao lakši trening u popularnom "Zemunelu", dok je u utorak prvi dio dana bio rezervisan za obilazak Sportskog centra FSS, čija se izgradnja bliži kraju.

Kako je tom prilikom izjavio Miloš Krasić, "prave pripreme" za kvalifikacione mečeve sa Estonijom (8. oktobra u Beogradu) i Italijom (12. oktobra u Đenovi) počeće popodnevnim treningom.

"Cilj je da se što bolje pripremimo i osvojimo tri boda. Imamo novog selektora, predstoje nam i prvi ozbiljni treninzi... Dok smo analizirali Farska Ostrva prilikom prethodnog okupljanja, malo smo pogledali i kako igraju Estonci. Čvrsta su ekipa, imaju dva-tri dobra igrača, ali disciplinovanom i kolektivnom igrom možemo do pobjede. Do petka ćemo svakako imati vremena da ih još bolje upoznamo".

Het-trikom protiv Kaljarija, a onda i nastupima protiv Mančester sitija i Juventusa (1:1, odnosno 0:0 na gostovanjima), Krasić je postao trenutni evropski "hit" u nacionalnom timu.

"Radujem se zbog dobre forme. Bitno mi je zbog kluba i zato što dolazim u reprezentaciju potpuno spreman. Koliko vidim, tako je i sa ostalim momcima. Očekujem tvrdu utakmicu sa Estonijom, ali i sigurnu pobjedu".

Samo pobjeda predstavljala bi pravu uvertiru za derbi sa Italijanima, koje je Krasić imao priliku da upozna bolje od većine saigrača.

"Pribojavaju nas se. Dosta dobro su upoznati sa našim pojedinačnim kvalitetima, znaju i da smo dobar kolektiv. Siguran sam da će nas dočekati sa malo straha".

Neizbježno je bilo i podsjećanje na početak kvalifikacija, prije svega na 1:1 sa Slovenijom na Marakani, kao i turbulencije oko bivšeg selektora Radomira Antića.

"Slovenija je pokazala kvalitet i prije utakmice sa nama, tako da to nije bilo iznenađenje. Nismo pružili ono što se od nas očekivalo, nismo zadovoljni remijem, ali oni su ozbiljan protivnik. Dobro je što ima dosta utakmica do kraja kvalifikacija. Moramo da gledamo naprijed i da se pokažemo u boljem svjetlu, počev od Estonije".

Krasić priznaje da su se tenzije na liniji FSS - Antić osjećale u reprezentaciji, ali da poslije svega nema razloga za brigu, ili čak strah od neuspjeha u pohodu na Poljsku i Ukrajinu 2012.

"Ovdje uvijek dolazimo da se borimo za Srbiju i svoj grb. Moja poruka navijačima je da vjeruju u nas, da ćemo pokazati sav kvalitet i izaći kao pobjednici".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC