• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlasnici Red soksa kupuju Liverpul

Vlasnici bejzbol kluba Boston Red soks biće novi vlasnici engleskog Liverpula, pošto je postignut dogovor o prodaji kluba.

 Vlasnici Red soksa kupuju Liverpul Izvor: MONDO

Odbor fudbalskog kluba "Liverpul" prihvatio je ponudu kompanije "Nju Ingland sport ventures" (NESV) u čijem je vlasništvu bejzbol tim "Boston red soks".

"Zadovoljan sam time što smo uspješno zaključili proces prodaje, koji je bio temeljan i opširan", navodi se u saopštenju predsjednika odbora "Liverpula" Martina Brotona.

U saopštenju se ističe da je odbor donio odluku da prihvati ponudu NESV-a vrijednu 300 miliona funti jer ispunjava kriterijume koji su predstavljeni novom vlasniku.

U saopštenju se dodaje da je filozofija NESV-a vezana samo za pobjede i da je to u potpunosti iskazano u bejzbol timu "Red soks".

Trenutni vlasnici "Liverpula" Amerikanci Tom Hiks i Džordž Džilet kupili su klub u februaru 2007. godine za 347,5 miliona funti.

Oni su u aprilu klupskoj banci "Barkliz kapital" naložili da pronađe kupca i imenovali su predsjedavajućeg "Britiš ervejza" Martina Brotona da nadgleda prodaju.

Petostruki šampion Evrope duguje 273 miliona funti svojim najvećim kreditorima "Kraljevskoj banci Škotske", koja je odredila vremenski rok da do 15 oktobra dug bude refinansiran.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC