• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poraz Partizana u Dohi: Nije sve sjajno, ima razloga i za brigu

Autor mondo.rs

Poslije tri pobjede i jednog remija, fudbaleri Partizana doživjeli su prvi poraz na zimskim pripremama. Rostov bolji od crno-bijelih u 2. kolu Premijer kupa u Dohi.

 Partizan-Rostov-Sport-klub-1-Doha-sportske-vijesti Izvor: MN PRESS

Poraz i otrežnjenje u pravom momentu!

Partizan protiv Rostova nije uspio da reprizira igru od subote, kada je nadigrao moskovsku Lokomotivu i pobijedio je poslije boljeg izvođenje penala (4:2). I u regularnom dijelu utakmice "parni valjak" je bio bolji, stvorio niz prilika, ali je izostala realizacija.

Protiv trećeplasiranog tima Rusije, u 2. kolu Premijer kupa u Dohi, crno-bijeli su bili daleko bezopasniji i, čini se, mnogo manje agresivniji. Rostov je uglavnom kontrolisao dešavanja na terenu i zasluženo pobijedio 3:1 (1:0).

Trener Savo Milošević poprilično je izmiješao karte oko sastava, a takvu odluku je donekle uslovila i bolest Bojana Ostojića. Štoper Partizana već nekoliko dana ne trenira zbog virusa. Nije igrao ni Zoran Tošić... Strateg Beograđana odlučio se za sljedeću startnu postavu:
Stojković - Miletić, Pavlović, Vujačić - Brežančić - Šćekić, Natho - Marković, Suma, Asano - Matić.

Igrali su još: Popović, L. Pavlović, Smiljanić, Cucin, Lakčević, Zdjelar i Sadik.

Do 32. minuta nije bilo prilika, Rostov je imao blagu terensku inicijativu, ali je odbrana crno-bijelih lako izlazila na kraj sa napadačima ruske ekipe.

Sve se promijenilo poslije kardinalne greške Vladimira Stojkovića. Iskusni golman krenuo je na centaršut upućen sa lijeve strane, ali je zakasio, što je Pavelu Mamajevu omogućilo da sa "druge stative" neometan zatrese mrežu.

Aleksandar Dolgov je povisio na 2:0 u 57. minutu, poslije još jedne greške odbrane crno-belih, ovaj put zadnje linije i neuspjele ofsajd zamke Strahinje Pavlovića.

Lako su defanzivci Partizana omogućili i Elduru Šomurodovu da postigne gol u 73. minutu. Ostao je sam u srcu kaznenog prostora i glavom poslije ubačene lopte sa desne strane matirao Aleksandra Popovića, koji je zamijenio Stojkovića u drugom poluvremenu.

Umar Sadik je unio živost u napad Partizana i upravo je Nigerijac bio strijelac počasnog gola iz penala u 87. minutu.

Miloševića, pored pada koncentracije u odbrani i grešaka koje se za ovaj dio priprema, ipak, mogu tolerisati, treba da brine i nedostatak želje i ideje u fazi napada, što je na prethodnim utakmicama bilo vrlo izraženo u igri drugoplasiranog tima Superlige Srbije.

Ako je nakon poslkednja dva meča imao razloga da hvali i bude zadovoljan, ovaj put će trener Partizana morati da kritikuje.

Partizan naredni meč na pripremama igra u subotu protiv Spartaka iz Moskve.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC