• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koroman: Nisam ljut, morao sam u toalet!

Fudbaler Zvezde demantuje da se naljutio zbog toga što je zamijenjen protiv Metalca i kaže da je požurio u toalet.

 Koroman: Nisam ljut, morao sam u toalet! Izvor: MONDO

Kada je trener Crvene zvezde Aleksandar Kristić u 67. minutu meča protiv Metalca u nedjelju (pobjeda Zvezde 2:0) odlučio da iz igre izvuče Ognjena Koromana a ubaci Miloša Trifunovića, publika na stadionu u Ljutice Bogdana je bila zbunjena, jer je Koroman pojurio ne prema klupi već ka tunelu.

Pojavile su se špekulacije u medijima da je Koroman na taj način želio da pokaže nezadovoljstvo tim potezom trenera, da je ljut i da je došao da igra, ali igrač je to demantovao poslije treninga u srijedu.

"Vidio sam da posljednjih dana mediji svašta pišu, ali ništa od toga nije istina. Naravno da nisam ljut ni na koga, posebno ne na Kristića! Jednostavno sam žurio u toalet! Imao sam stomačnih problema i tokom utakmice. Dešava se. Uzimao sam vitamine tih dana, pa me je zabolio stomak i zato sam morao da otrčim u svlačionicu", glasi Koromanova verzija događaja.

On tvrdi da je sa Kristićem u odličnim odnosima i da sa njim nema konflikt.

"Na istom smo zadatku i između nas nema nesuglasica. Nemam komentar na to što me je zamijenio. On je šef, može da radi šta hoće. Mnogima je u interesu da naruše atmosferu u Crvenoj zvezdi, ali im neće uspjeti. Zahuktava se prvenstvo, dolaze prave i teške utakmice, pravi izazov za mene. Samo o tome razmišljam", kaže Koroman.

Koroman ne pruža igre kakve su od njega očekivale pristalice Crvene zvezde i često se čuju zvižduci kada izlazi sa terena. Tako je bilo i na meču protiv Metalca. Od Koromana se očekuju mnogo bolje partije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC