• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Odrekao sam se dijela plate kako bih došao u Junajted"

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Odion Igalo, njegov agent i klubovi proveli su noć pregovarajući i potpisujući papirologiju kako bi se sve riješilo prije kraja prelaznog roka.

  Odion Igalo "Odrekao sam se dijela plate kako bih došao u Mančester junajted" Izvor: Gulliver/Getty Images/Richard Heathcote

Nigerijski fudbaler Odion Igalo kazao je da je toliko želio da dođe u Mančester junajted da se odrekao dijela plate kako bi se realizovao dogovor o pozajmici iz kineskog Šanghaj Šenhua.

Dodao je i da nije spavao u noći kada je dogovor postignut.

Možda će vas zanimati

Iskusni 30-godišnji napadač tako je posljednjeg dana prelaznog roka u Engleskoj, 31. januara, stigao u slavni klub sa "Old Traforda" na pozajmicu do kraja tekuće sezone.

“Još je nekoliko klubova pokazivalo interes, ali sam agentima rekao da odaberu Mančester junajted, ukoliko bude bilo moguće. U 23 sata u Šangaju moj agent me zvao da mi kaže da Junajted želi da postigne dogovor, pa sam se te noći probudio i počeo tražiti prevodioca koji će otići u sobu direktora i otišao sam na njegova vrata. Rekao sam mu da moj agent želi razgovarati s njim, Junajted dolazi zbog mene, to morate čuti“, prepričao je Igalo dešavanja vezana za njegovu transfer u razgovoru za klupsku internet stranicu.

Igalo, njegov agent i klubovi proveli su noć pregovarajući i potpisujući papirologiju kako bi se sve riješilo prije roka po šangajskom vremenu u sedam sati ujutru. U međuvremenu su drugi klubovi zvali da mole Ighala da potpiše za njih.

“Rekao sam svom agentu: 'Ovo je ono što želim.' Želim da dođem u Junajted. Pojasnio mi je da će mi smanjiti platu, ali sam mu kazao da me nije briga. Bilo mi je važno da se dogovor postigne, jer sam želio da idem u Junajted. Baš me briga koliko je smanjenje plata, samo neka se to dogodi“, kazao je Igalo.

Igalo je pojasnio i da je od malena bio navijač Mančester junajteda, te da je njegova majka plakala kada je čula da će zaigrati na "Old Trafordu", a ljudi su u njegovom kraju u Nigeriji slavili na ulicama.

Iskusni nigerijski fudbaler tokom karijere igrao je za Prajm, Džulijus Berger, Lin, Udineze, Granadu, Ćezenu, Votford, Čangčun Jatai i Šanghaj Šenhua.

Za reprezentaciju Nigerije odigrao je 35 utakmica i postigao 16 golova.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC