• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković ponovo orao: Potpuno sam spreman

Vladimir Stojković je odličnim odbranama u Partizanu "naterao" novog selektora da ga stavi na spisak za Estoniju i Italiju. On kaže da je spreman.

 Stojković ponovo orao: Potpuno sam spreman Izvor: MONDO

Povratnik u fudbalsku reprezentaciju Srbije, golman Vladimir Stojković rekao je da je spreman za utakmice sa Estonijom i Italijom i dodao da mu je drago što poslije dužeg vremena redovno igra u klubu.

"Sada je sve drugačije nego na prethodnim okupljanjima reprezentacije, jer redovno igram. Osjećam se spremno, važno je da sam riješio problem kluba", izjavio je Stojković, golman Partizana.

Stojković nije bio na spisku bivšeg selektora Radomira Antića za prethodne tri utakmice "orlova". Novi selektor Vladimir Petrović Pižon vratio je Stojkovića na spisak zbog dobrih odbrana u Partizanu, prije svega u Ligi šampiona.

"Na sve to gledam kao profesionalac. Dve godine sam radio sa Misterom, a u narednom periodu sarađivaću sa Pižonom, koji me je trenirao i 2004. godine u mladoj reprezentaciji", rekao je Stojković.

Srbija je u prva dva kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo savladala Farska Ostrva i odigrala neriješeno protiv Slovenije.

"Imamo čemu da se nadamo, još je sve u našim rukama u nastavku kvalifikacija", istakao je Stojković koji je do sada za reprezentaciju odigrao 36 utakmica.

"Orlove" u petak u Beogradu očekuje duel protiv Estonije, a u utorak 12. oktobra Srbije gostuje kod Italije.

"Prvo dolazi Estonija, neće nam biti nimalo lako. Oni će uglavnom da se brane i pokušaće da nas ugroze iz kontranapada. Nakon toga očekuje nas derbi u Đenovi, u kojem ćemo ići na pobjedu, ali bili bi zadovoljni i bodom", naveo je Stojković.

On je dodao da očekuje da u nastavku sezone brani još bolje, kao i da udarac koji je dobio u posljednjoj prvenstvenoj utakmici sa Vojvodinom nije prouzrokovao ozbiljniju povredu.

Njegove kolege u reprezentacije Anđelko Đuričić i Željko Brkić istakli su da se ne plaše konkurencije i da im je drago zbog povratka Stojkovića.

"Veoma smo srećni zbog njegovog povratka, a znamo da je on na svojim leđima iznio prethodni ciklus kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Kod nas nema ljubomore, već imamo još jači motiv da dobro treniramo. Na kraju, selektor je taj koji sastavlja tim", rekao je Đuričić, golman portugalske Leirije.

Utakmica reprezentacije Srbije i Estonije igra se u petak od 20.30 na stadionu Partizana u Beogradu.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC