• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tuzlaci skandirali Srbiji i "Ubij Turčina"

Da je fudbalska Bosna i Hercegovina zemlja apsurda, pokazali su i navijači tuzlanske Slobode, koji su u Banjaluci navijali protiv svog tima i skandirali Srbiji i "Ubij Turčina"!

 Tuzlaci skandirali Srbiji i "Ubij Turčina" Izvor: MONDO

Takozvane "Fukare" iz Tuzle stigle su na Gradski stadion u Banjaluci da navijaju protiv Slobode u meču devetog kola Premijer lige BiH sa Borcem (2:0).

Veliki dio ljubitelja fudbala u Banjaluci bio je zaprepašten zbog njihovog navijanja, ali su na kraju ispraćeni ovacijama zbog skandiranja "Kraljevini Srbiji".

"Ovo nema nikakve veze sa nacionalizmom. U pitanju je samo šala. Često pjevamo srpske pjesme u gradovima sa srpskom većinom, a hrvatske u mjestima gdje većinu predstavljaju Hrvati. Kod nas na 'Tušnju' nas ima svakakvih - Srba, Hrvata i Bošnjaka", rekao je jedan od Tuzlaka za "Press RS".

On je pojasnio da "Lešinari" (Borčevi navijači) znaju za njihov neobičan način navijanja, ali je "regularna" publika u Banjaluci bila poprilično šokirana.

"Bilo nam je jako zabavno, samo da nas ne optuže za šovinizam jer smo pjevali 'Ubij Turčina'... Ako neko nema smisao za humor, mi tu ništa ne možemo".


Borac je sa nova tri boda nastavio seriju trijumfa u prvenstvu i učvrstio se na prvom mjestu na tabeli, dok je Sloboda na 14. poziciji i predstoji joj borba za opstanak.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC