• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini: Nisam psovao majku Tevezu

Menadžer Mančester sitija nije demantovao da je bilo teških riječi u svlačionici, ali tvrdi da je cilj opravdao sredstvo.

 Manćini: Nisam psovao majku Tevezu Izvor: MONDO

Cijeli svijet je čuo da su se Roberto Manćini i Karlos Tevez sukobili. Italijan tvrdi da je to bilo dobro i demantuje da je Argentincu opsovao majku.

U poluvremenu premijerligaške utakmice Mančester siti - Njukasl - 2:1 (1:1), trener "građana" je zamjerio igračima da ne igraju kako im je rekao, a kapiten Tevez odgovorio šefu da postavka ne treba da bude tako defanzivna. Prema tvrdnjama britanskih medija, Manćini je tada opsovao majku Tevezu, koji se onda treneru unio u lice, a tuču su spriječili ostali igrači.

"U našoj svlačionici se ne događa ništa što se ne događa u drugim. Ekipa se uspavala, morao sam da je razbudim i to sam i učinio. Očigledno je da sam na vrijeme upalio alarm, jer smo kasnije došli do pobjede. Engleski mentalitet je drugačiji od italijanskog i povremeno je neophodno prodrmati igrače", zadovoljan je bio menadžer Sitija svojim postupkom.

Manćini tvrdi da nije psovao majku Karlosu Tevezu.

"To je obična glupost. Sve smo riješili još prije početka drugog poluvremena. Vidjeli ste da smo se rukovali kada sam ga zamijenio", dodao je Roberto Manćini, čija ekipa zauzima drugo mjesto u Premijer ligi, sa četiri boda zaostatka za Čelsijem.

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC