• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koroman: Volim da igram protiv Partizana

Fudbaler Crvene zvezde hvali saigrače, ističe da crveno-bijele tek očekuju teške utakmice, među kojima je i duel sa Partizanom, koje posebno voli.

 Koroman: Volim da igram protiv Partizana Izvor: MONDO

Ognjen Koroman se vratio u srpski fudbal s namjerom da Crvenoj zvezdi pomogne da prekine dominaciju Partizana i vrati titulu u Ljutice Bogdana.

Za sada je uspješan na tom zadatku, iako priznaje da nije još uvek u najboljoj formi.

"Ne gledam lični učinak jer znam da mogu još mnogo bolje. Još uvijek nisam u pravoj formi, ali idem na bolje", kaže za klupski sajt hitronogi krilni napadač i ističe da je najbitnije da Zvezda pobjeđuje.

Najvažnije je da pobjeđujemo i da idemo dalje, iz meča u meč. Pred nama je sada pauza od dvije nedelje tokom koje ćemo trenirati i uigravati se kako bismo gostovanje Slobodi u Lučanima dočekali spremni i ubilježili nova tri boda."

Koroman kaže da crveno-bijeli imaju kvalitetan tim.

"Kadu je majstor fudbala. Vidjelo se protiv Metalca koliko može da razigra ekipu i pomogne napadačima u postizanju golova. O Milovanoviću ne treba ni da pričam. Tošić i Ninkov su najjači bočni igrači u Srbiji. Isah je sjajan na zadnjem veznom... Dakle, odličan tim, kojem je sada pridodat i Li Adi, osveženje", hvali saigrače bivši reprezentativac.

"Potrebno je samo da imamo strpljenja i pobjedničkog mentaliteta", dodao je on.

U Superligi odigrano je sedam kola, Zvezda je zabilježila šest uzastopnih pobjeda i jedan remi na početku sezone. Ipak, lidera tek očekuju prava iskušenja protiv šampiona Partizana i Vojvodine, koja je poslije pobede nad crbo-bijelima ponovo istakla šampionske ambicije.

"Tek nam slijedi igranje sa Vojvodinom, OFK Beogradom, Partizanom, Spartakom i drugima iz vrha tabele. Svaka utakmica je važna ali pred nama su tek pravi ispiti u šampionatu i naravno u Kupu", svjestan je Koroman teškog zadatka da se njegov klub održi na poziciji na koju je zasjeo u prošlom kolu.

"Ima vremena do "vječitih". Prvo Sloboda, pa onda Partizan. Volim mečeve sa Partizanom, to su velike utakmice na kojima nema mnogo priče. Samo izađeš i daš maksimum", zaključio je Koroman.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC