• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi ne želi da ode sa Stamford Bridža

Predsjednik fudbalskog kluba Čelsi Brus Bak ponovio je danas da taj klub namjerava da ostane na stadionu Stamford Bridž.

 Čelsi ne želi da ode sa Stamford Bridža Izvor: MONDO

"Mnogo je istorije i tradicije na Stamford Bridzu. Klub na tom stadionu igra utakmice od 1905. godine, zbog čega je nama veoma, veoma tessko da donesemo odluku o preseljenju", rekao je Bak za Skaj
Sports.

Mančester junajted je u namjeri da zaradi više novca proširio stadion, dok je Arsenal prešao na novi, a Čelsi, ako želi da bude konkurentan i ostane na Stamford Bridžu, to mora da nadoknadi.

Bak nije odbacio mogućnost preseljenja kluba na novi, veći stadion, ali je rekao da uprava pokušava da na drugi način, putem sponozorstava i drugih komercijalnih aktivnosti zaradi novac.

"Naravno, ne bismo otišli iz zapadnog Londona i okoline, a ima malo slobodnih lokacija za izgradnju novog stadiona. Moramo da nadoknadimo gubitke zbog činjenice da nemamo stadion sa 60.000 mjesta", rekao je Bak.

"Ne mogu da kažem da nikada nećemo igrati kao domaćini na drugom stadionu, ali trenutno nam to nije u planu", dodao je on.

Čelsi je prošle sezone osvojio "duplu krunu" u Premijer ligi, a ove sezone je prvi na tabeli sa četiri boda visse od Mančester sitija.  (Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC