• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bufon o kolekciji: Imam Kjezu, Veu, Maldinija i njihove sinove, čekam unuke

Autor mondo.rs

Legendarni golman je bio fantastičan na kup utakmici protiv Milana koja je završena 1:1.

 Bufon-o-kolekciji-Imam-Kjezu-Veu-Maldinija-i-njihove-sinove-cekam-unuke Izvor: MN PRESS

Italijanski kup je stigao do polufinala, a četiri velika kluba se bore za trofej ove sezone. Pravih iznenađenja nema, u završnici je sam krem fudbala sa Apenina, pa smo tako sinoć gledali prvi deo okršaja Milana i Juventusa.

I do drugo polufinale čine Inter i Napoli, pažnju su sinoć privlačili na sebe Kristijano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović, ali i Đanluiđi Bufon, iskusni povratnik u redove Juventusa. Sve do primljenog gola, bio je jedan od najboljih na meču.

Možda će vas zanimati

Verovatno najbolji igrač Juventusa u prvom meču polufinala ima 42 godine, ali još uvek nije spreman da okači rukavice o klin. Zašto bi, ako još uvek može da zaustavlja šuteve kao što je to radio protiv napadača Milana?


''Razlog zašto još uvek igram je taj što mislim da mogu da igram na najvišem nivou. Povratak u Juventus mi je dao novu motivaciju. Osećam se snažno, imam posebne motive i osećam odgovornost. S obzirom na to kako smo igrali, smatram da je 1:1 dobar rezultat za nas'', rekao je iskusni čuvar mreže.

Posao u revanšu će biti znatno lakši, pošto će Milan biti oslabljen neigranjem trojice važnih igrača. Revanš polufinala propuštaju Teo Ernandez, jedan od najboljih igrača Milana ove sezone, samu Kastiljeho i povratnik Zlatan Ibrahimović, sinoćnji strah i trepet za defanzivce Juventusa.

''Nisam znao da Ibra ne igra revanš. Nasmejao sam se kada sam to čuo. Iako ima 38 godina, on pravi razliku. Kada analizirate igrače, ne možete da gledate na to koliko imaju godina. Drago mi je što Ibrahjimoviću dobro ide, on je šampion. Pogledajte i Kristijana Ronalda. Jedan od razloga zašto sam došao u Juventus je da bih igrao i trenirao pored njega'', govori Bufon reči koje sigurno imponuju i Portugalcu.

Dugogodišnji golman reprezentacije Italije je nakon meča sa Milanom zamenio svoj golmanski dres za dres mladog ofanzivca Milana, Daniela Maldinija.

''U svojoj kolekciji su sada dres Enrika Kjeze i njegovog sina, Džordža Vee i njegovog sina, Paola Maldinija i njegovog sina. Idemo dalje, čekam da menjam dresove sa unucima'', nasmejao je novinare golman italijanskog šampiona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC