• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošić: Mogu još bolje, tek podižem formu

"Nisam imao kontinuitet u prošlosti, a sada sam ga dobio. Ipak, treba nam vremena svima", kaže Duško Tošić sa Zlatibora.

 Tošić: Mogu još bolje, tek podižem formu Izvor: MONDO

Pauzu u prvenstvu zbog nastupa reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za EURO 2012, lider Superlige odlučio je da iskoristi za kratak predah na zlatiborskim visoravnima.

Upravo će na Zlatiboru fudbaleri Crvene zvezde potražiti još bolju formu pred nastavak prvenstva, a naredni meč tim Aleksandra Kristića igra 16. oktobra upravo u tom kraju, protiv Slobode Sevojno Pointa.

Već narednog vikenda, 23. oktobra, slijedi prvi ovosezonski "vječiti derbi", u kojem će crveno-bijeli biti domaćini.

U ovom trenutku, fudbaler Crvene zvezde imaju tri boda više od Partizana i to je za sada dovoljno za pozitivnu atmosferu u ekipi.

"Mnogo je osmijeha u svlačionici i mnogo dobrog rada na terenu. To je svakako recept za uspjeh. Pauza je dobrodošla jer treba još da se spremimo i uigramo kako bismo pokušali da pobjedama ostanemo na prvom mjestu tabele", kaže lijevi bek Duško Tošić, koji je standardan od kada je stigao u Ljutice Bogdana.

Uprkos činjenici da je sa kolegama iz zadnje linije i golmanom sačuvao mrežu u posljednjih 381 minuta, računajući i meč šesnaestine finala Kupa Srbije, Tošić smatra da on lično može još bolje.

"Istina je da mogu mnogo bolje i da iz meča u meč podižem formu. Nisam imao kontinuitet u prošlosti, a sada sam ga dobio. Ipak, treba nam vremena svima zajedno da bismo došli u željenu formu i došli do cilja koji je titula. Trud i želja postoje i to jeste najvažnije jer svima nam je dres Crvene zvezde zlata vrijedan", rekao je Tošić, koji je posljednji put vidio loptu u svojoj mreži 12. septembra protiv BSK iz Borče, u utakmici koju je Zvezda dobila sa 3:1.

Od kada je Borčanac Zoran Knežević dao gol Saši Stamenkoviću u 69. minutu duela četvrtog kola Superlige, crveno-bijela mreža miruje. Potom, Zvezdi nisu dali gol fudbaleri Javora, Sloge, Čukaričkog i Metalca.

Bolju odbranu od Zvezdine u ovom trenutku ima samo Vojvodina, koja je primila jedan gol u sedam kola.

Tošić vjeruje da će ekipa daleko od Beograda pronaći željeni mir i na dobrom terenu u kompleksu Hotela "Palisad" utegnuti sve linije tima pred nastavak prvenstvene borbe.

Ekipa Crvene zvezde će na Zlatiboru boraviti od do nedelje, kada slijedi povratak u prestonicu, gdje će se trenirati do duela sa Slobodom u Lučanima.

"Dobro je malo se skloniti. Na Zlatiboru imamo sjajne uslove, a tereni su novi. Imao sam prilike da u prošlosti ovde boravim sa OFK Beogradom ali vidim da se dosta toga izmijenilo. U svakom slučaju, dobro je da budemo zajedno stalno i da se malo sklonimo iz Beograda", zaključio je Tošić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC