• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pape napustio pres konferenciju u Tirani!

Safet Sušić prekinuo je konferenciju za novinare po završetku kvalifikacione utakmice u Tirani!

 Pape napustio pres konferenciju u Tirani! Izvor: MONDO

Poslije remija sa Albanijom (1:1), selektor BiH prekinuo je obraćanje novinarima jer ga je iznerviralo pitanje: “Zar mislite da je sedma sila protiv selekcije BiH”, prenosi Sportsport.ba.

Pape je na to odgovorio: "Ja to nisam nikada rekao! Odakle vam pravo da me to pitate? Rekao sam samo da postoje novinari koji se kritički raspoloženi prema reprezentaciji isto kao da smo mi svjetski prvaci".

Sušić je nakon toga napustio konferenciju za medije, a prije toga je rekao:

"Više smo sami krivi što je završilo 1:1. Albanci su sa ovim rezultatom zadovoljniji nego mi. Primili smo gol na isteku prvog poluvremena, a po igri i šansama smo trebali pobijediti. Međutim, nisam previše nezadovoljan. Albanija se pokazala kao dobra ekipa, a pred nama je svakako još sedam utakmica".


"Mislio sam prije početka ovih kvalifikacija da ćemo se mi i Rumuni boriti za prvo mjesto, ali se sada u igru uključila i Albanija. Moja je ekipa igrala dobro do tog momenta pred kraj prvog poluvremena kada smo nesretno primili gol. Taj je primljeni gol djelovao šokantno na igrače. Trebali ste ih vidjeti u svlačionici, kada su bili u šoku. Mravac je jako teško podnio što je bio krivac za gol, a šok od primljenog gola se osjetio na našoj igri u drugom poluvremenu", kazao je Sušić.

Albance je vodio Džemal Mustedanagić koji je rekao da je zadovoljan bodom, ali smatra da je njegov tim mogao do pobjede.

"Primili smo nesretan gol, jer je naš igrač povrijeđen bio u terenu, a da je ležao i da mu se ukazivala pomoć, ne bi bio prekid i ne bi primili gol. Međutim, uspjeli smo da izjednačimo u prvom poluvremenu i da u drugom nastavimo po našem planu", kazao je Mustedanagić.

"Sa 1:1 sam zadovoljan obzirom da je BiH za mene jedan od favorita grupe. Ponosan sam na svoje igrače koji igraju sa takvim žarom i ljubavlju da to nema niko u Evropi. Nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC