• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posle Krasića, Juventus hoće i Ivanovića

Italijanski mediji u subotu pišu o tome da će Juventus u januaru pokušati da dovede desnog beka Čelsija i srpske reprezentacije Branislava Ivanovića.

 Posle Krasića, Juventus hoće i Ivanovića Izvor: MONDO

Transfer Miloša Krasića bio je pun pogodak za Juventus ovog ljeta.

Mediji u Italiji u subotu osvanuli su sa tekstovima u kojima nagovještavaju da bi još jedan Srbin uskoro mogao da obuče crno-bijeli dres torinskog kluba.

Riječ je navodno o Branislavu Ivanoviću, koji je Juventusov "prvi pik" za kriznu poziciju desnog beka, na kojoj nastupaju neubjedljivi Čeh Zdenjek Grigera i Italijan Marko Mota.

U tekstovima na ovu temu navodi se da Krasić i Ivanović imaju istog menadžera, koji je zadržao kontakte sa ljudima iz Juventusa nakon Krasićevog transfera, kao i da je Ivanović bio na listi želja "Stare dame" i prije prelaska iz moskovske Lokomtive u londonski Čelsi, sa kojim ima ugovor do juna 2012. godine.

Dodaje se da su u Juventusu zainteresovani i zbog činjenice da Ivanović može podjednako dobro da igra na dvije pozicije, centralnog i desnog bočnog defanzivca.

Na kraju, spekuliše se i sa imenima igrača koje bi Juventus mogao da "pojuri", ukoliko Čelsi ne bude voljan da priča o Ivanovićevom transferu. Zamjene su navodno Huan Cuniga iz Napolija i Denis Aogo iz Hamburga.

Bilo koji od ovih transfera trebalo bi da bude realizovan u januaru, jer u Torinu ne žele da čekaju naredno ljeto da se pojačaju na poziciji desnog beka, koja je označena kao "Ahilova tetiva" ekipe Luiđija Del Nerija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC