• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koliko košta Pogba? Juve smatra da je Ramzi plus 40-50 miliona dovoljno

Autor mondo.ba

Planovi za ljetni prelazni rok već su napravljeni.

 Juventus za Pola Pogbu Mančester junajtedu će ponuditi Arona Ramzija plus 40 do 50 miliona evra Izvor: Guliver/Getyy images/Paolo Bruno

Čelni ljudi Juventusa planiraju da ponude Arona Ramzija plus 40 do 50 miliona evra kako bi Pola Pogbu vratili iz Mančester junajteda.

Stručnjak za transfere Nikolo Skira iz italijanske "Gazete delo Sport" objavio je plan "stare dame" za predstojeće ljeto, dok je odavno poznato da Pogbin menadžer Mino Rajola uopšte ne krije želju da Francuz napusti "Old Traford".

Možda će vas zanimati

Rajola je zajedno sa Pogbinim bratom Matijasom navodno već uspostavio kontakte sa direktorom Juventusa Pavelom Nedvedom, kako bi se vezista vratio "kući" u Torino.

I dok "đavoli" traže 150 miliona evra, u Juventusu se nadaju da će pomenuti novac u "paketu" sa reprezentativcem Velsa biti dovoljan da se promijeni mišljenje čelnika Junajteda.

Slično kao i Emre Džan iz Liverpula, Ramzi je kao slobodan igrač iz Arsenala stigao u Juventus, ali nije uspio da opravda očekivanja. Prvo je bio korišten kao "trekvartista", igrao je iza napadača, ali je Mauricio Sari istakao da više voli da igra u sredini.

Po isteku ugovora sa Mančester junajtedom, Pogba je 2012. dogovorio saradnju sa Juventusom, ali je četiri godine kasnije odlučio da se vrati u Englesku, ali za 105 miliona evra.

Trenutni ugovor sa Junajtedom važi mu do juna 2021, iako postoji klauzula po kojoj bi mogao da bude produžen na još 12 mjeseci.

Pogba je veći dio sezone povrijeđen, odigrao je samo sedam mečeva ove sezone, posljednji krajem 2019. godine.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC