• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Van Persi promijenio ploču: Mančester junajted mora dati vremena Solskjeru

Autor mondo.ba

Nekadašnji holandski fudbaler Robin van Persi izjavio je da njegov bivši klub Mančester junajted ne smije da nastavi sa mijenjanjem menadžera, već smatra da bi Ole Gunaru Solskjeru trebalo dati vremena da se dokaže.

 Robin Van Persi: Ole Gunar Solskjer, Mančester junajted Izvor: Jamie McDonald/Getty Images Europe

Zanimljivo Van Persie i Solskjer nedavno su imali verbalni sukob preko medija, kada je Holanđanin prozvao menadžera Junajteda da je nakon poraza od Arsenala trebao pokazati više bijesa.

Solskjer nije najbolje prihvatio takav komentar, te je Van Persiju odgovorio da je sve što je uzeo njegov dres u Junajtedu sa brojem 20 i da nema pravo kritikovati njegov trenerski stil, obećavši mu da se neće promijeniti.

Možda će vas zanimati

Ali, sada je Van Persi promijenio priču, možda mu je u tome pomogla nedavna pobjeda "crvenih đavola" na gostovanju kod Čelsija.

"Nakon što je Aleks Ferguson otišao svi su shvatili da će biti jako teško zadržati nivo na koji je on klub doveo i tu ga držao godinama. Svi su to mogli vidjeti. Poslije njega bili su Dejvid Mojes, Luj van Gal, Žoze Murinjo i sada Solskjer. Fergusonu je trebalo vremena da se prilagodi i dođe do određenog nivoa. Ne mislim da je idealno da klub stalno mijenja menadžera svake dvije godine. Nije dobro da klub stalno mijenja menadžera. Ako idete po Soslkjera, idite po njega i dajte mu vremena. Takvo je moje mišljenje, jer klub mora pronaći neku stabilnost", izjavio je Van Persi, a prenijela agencija "Anadolija".

Holanđanin je priznao i da je u posljednjem susretu sa "plavcima", Mančester junajted izgledao odlično na terenu, ali da mu za odlazak na viši nivo treba kontinuitet.

Nakon 26 odigranih kola u Premijer ligi Engleske, Junajted zauzima sedmo mjesto sa 38 bodova, što je duplo manje od lidera Liverpula.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC