• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lane Jovanović: Ima motiva, ima i inata

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je u Đenovu, gdje će u utorak (20.50 časova) pokušati da se iskupi za poraz od Estonije.

 Lane Jovanović: Ima motiva, ima i inata Izvor: MONDO

Odigrane su samo tri utakmice kvalifikacija, a "orlovi" su već iskoristili pravo na kikseve.

Jedan osvojen bod iz dvije utakmice na domaćim terenima su premalo za ekipu koja pretenduje na odlazak na Evropsko prvenstvo 2012. godine. Pobjeda Estonije usred Beograda, bez pretjerivanja, predstavlja jednu od najvećih senzacija u istoriji evropskog fudbala.

"Trudimo se da zaboravimo tu utakmicu. Doživjeli smo veliki šok, sigurno je da smo emotivno ispražnjeni, ali naći ćemo snage i motiva da u možda najvažniji meč ovih kvalifikacija uđemo sa najboljim mogućim raspoloženjem", rekao je Milan Jovanović uoči leta za Italiju.

Napadač Liverpula i poslije dva dana od nemilog događaja tvrdi da želja nije bila sporna i da su "orlovi" u petak na stadionu Partizana jednostavno imali loš dan.

"Na debiju novog selektora i poslije atmosfere koja posljednjih mjeseci nije bila najbolja, htjeli smo da pokažemo da smo još u zenitu, da vrijedimo i da narod treba da ima povjerenja u nas. Iz takve želje došlo je ono što najmanje želimo - greške, pa onda i nervoza, koja nam do sada nije bila svojstvena", objašnjava popularni Lane.

"Sigurno je da boli što je to bila baš Estonija, neatraktivan protivnik. Poraz je došao totalno neočekivano", dodao je Jovanović.

Prema njegovim rečima, protiv Italijana "stvari ne mogu da se odvijaju nepovoljnije i lošije po nas, nego protiv Estonije".

"Ta činjenica bi trebalo da nam bude motiv više. Naravno, uz srpski inat, da onda kada je najteže pokažemo najviše".

Strijelac gola za pobjedu nad Njemačkom na Svjetskom prvenstvu, poželio je da se u Đenovi reprizira taj scenario, ali da nacionalni tim ne poklekne na sljedećem koraku, već da uspješno završi posao.

"I tada su nas svi otpisali, a mi smo se vratili... Nadam se da ćemo ovog puta otići do kraja".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC