• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najgora noćna mora Marka Dmitrovića - Lionel Mesi

Autor mondo.rs

Argentinac obeležio meč sa Eibarom i ponovo deklasirao Dmitrovićev tim.

 Primera-25.-kolo-Barselona-Eibar-3-0-Lionel-Mesi-savladao-Marko-Dmitrovic-pojacanje-Brajtvajt Izvor: ALEX CAPARROS/GETTY IMAGES EUROPE, Getty Images/Alex Caparros

Ko kaže da su Lionelu Mesiju potrebna pojačanja? Kada se razigra Argentinac, može sam da savlada ekipe protiv eibara. Upravo je tim iz Baskije danas bio žrtva.

Na golu gostiju je ponovo odličan bio Marko Dmitrović, njemu je to navika protiv Barselone, ali to nije bilo dovoljno. Tri pogotka Mesija u prvom delu igre odlučili su pobednika. Pogotkom u finišu samo je stavio tačku.

Možda će vas zanimati

BARSELONA - EIBAR 5:0 (3:0)

/Mesi 14, 37, 40, 88, Artur 90/

Najbolji igrač u španskom prvenstvu je imao svoj dan. Sva četiri pogotka Barselone kao da su bila poruka klupskim čelnicima da pojačanja van prleaznog roka nisu potrebna.

Mesi se poigravao sa protivničkim defanzivcima, lako izlazio u šanse jedan na jedan sa Dmitrovićem i postigao svoj 11. gol protiv srpskgo golmana. U samo pet mečeva na kojima su se sastajali.

Barselona se opredelila za tandem Lengle - Pike na početku susreta, što je bitno jer su oba francuska štopera, Lengle i umtiti, bili na korak od suspenzije koja bi udaljila od terena za el Klasiko. Valverde je rizikovao sa Lengleom, ali je na teren morao i umtiti.

On je zamenio Pikea, ali niko nije dobio žuti karton, pa će Valverde moći da bira za meč protiv Reala. Ni tada, verovatno, neće izabrati Brajtvajta, momka koji je stigao iz Leganesa kao zamena za povređene Suareza i Dembelea. On je danas upisao debi, ulaskom u 72. minutu.

Ipak, najvažnija dešavanja sa današnjem meča su golovi Lionela Mesija. Prva dva nakon solo-prodora kroz defanzivu eibara, treći kada Antoan Grizman nije iskoristio priliku koju mu je idealno servirao Mesi, a četvrti posle poigravanja kroz peterac.

Artur je stavio tačku na ovaj susret i najavio da će, pored Argentinca, još neki igrači Barselone biti u dobroj formi kada uslede veoma bitni mečevi. Prvi od njih biće Napoli u Ligi šampiona, a zatim i najveći rival u domaćem prvenstvu.

Pogledajte rezultate i tabelu Primere.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC