• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koronavirus "učestvuje" u trci za skudeto: Šta će biti sa derbijem Italije?

Autor mondo.rs

Juventus i Inter bi svoj meč trebalo da bude odigran u nedjelju od 20.45, a postoji nekoliko mogućih scenarija šta će biti sa tom utakmicom.

 Koronavirus derbi Inter - Juventus Izvor: EMILIO ANDREOLI/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty Images/Emilio Andreoli

Koronavirus "kroji" trku za skudeto! Derbi Italije narednog vikenda mogao bi vrlo lako da bude odložen zbog epidemije koja hara tom zemljom.

Okršaj Juventusa i Intera je pod znakom pitanja!

Možda će vas zanimati

Protekli vikend u italijanskom fudbalu obilježile su četiri odložene utakmice zbog epidemije koronavirusa, a koje je trebalo da budu odigrane u nedjelju. Jedna od njih je i Interov okršaj sa Sampdorijom.

Na Apeninima je trenutno preko 50.000 ljudi u izolaciji i prema najnovijim informacijama u Italiji su zaražene 153 osobe.

Italija je postala treća zemlja na svijetu po broju zaraženih od koronavirusa, a tri osobe su preminule. Stoga je situacija alarmantna.

Prema pisanju "Gazete delo sport", italijanska vlada razmatra da derbi Juventusa i Intera, koji bi trebalo da se odigra 1. marta, premjesti na sigurnu lokaciju ili čak možda i odloži.

U izvještaju se navodi da bi meč na stadionu u Torinu mogao da bude odigran i da se odluči da tribine budu zatvorene za gledaoce. U tom slučaju bi se meč odigrao u nedjelju od 20.45, kako je prvobitno i planirano.

Ipak, ukoliko vlasti odluče da se meč premjesti u drugi grad, Juventus će imati pravo da izabere lokaciju, ali na kojoj nema zabilježenih slučajeva koronavirusa, što bi vjerovatno značilo neki od južnih predjela zemlje.

Ukoliko se ni tu ne pronađe odgovorajuće rješenje, nije nemoguće da i taj susret bude odložen.

Razmatralo se naravno i o drugim terminima za ovaj susret koji bi mogao da odluči pitanje prvaka Italije, ali kako stvari stoje, dva tima učestvuju i u Kupu Italije i evropskim takmičenjima, pa je pronalaženje datuma vrlo komplikovan proces.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC