• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golman PSŽ otkriva lude rituale saigrača: Skine šorc i sjedne mu na lice!

Autor mondo.rs

Mladi golman francuskog PSŽ-a Marsin Bulka dao je intervju o kojem se priča. Otkrio je šta sve rade njegovi saigrači iz PSŽ-a, ali i nekadašnji iz Čelsija.

 Rituali-fudbalera-Pari-Sen-Zermena-i-Celsija-anegdote-sa-fudbalerima Izvor: Guliver/Getty Images/Michael Regan

Bulka je trenutno treći golman francuskog tima i svakodnevno provodi vrijeme sa Nejmarom, Kilijanom Mbapeom i Anhelom Di Marijom. Otkrio je razne stvari o njima i njihovim ritualima, ali je svakako najluđa priča o Dijegu Kosti, dok su obojica nosili dres Čelsija.

Možda će vas zanimati

O Argentincu Anhelu Di Mariji: "Ku*vin sin. Voli da se šali, zeza, da podbada sve oko sebe, ali zbog toga ga volimo. Ima smiješnu trening rutinu, uvijek radi iste stvari svakog dana i nikad to ne mijenja. U teretani uvijek koristi isti bicikl. Jednom smo išli pod tuš i bilo je sedam praznih kabina u kupatilu. Jedan od saigrača je otišao pod tuš koji koristi Di Marija, a Argentinac nije htio da se tušira pod drugim. Di Marija ne govori francuski jezik ni poslije sedam godina, pa smo mi uskočili i oslobodili mu 'njegov' tuš. Nije sve - način na koji sebe briše peškirom uijvek je isti - prvo ramena, zatim noge, a onda glava. Mrzi i svoje vrijeme u Mančester junajtedu, ne vežu ga dobra sećanja. Kad god bi vidio da na televiziji ide neka utakmica Mančester junajteda, on bi uzeo daljinski i promijenio program".

O Kilijanu Mbapeu: "Zvijer. Kad ubrza, ne možete mu ništa. Ali, ovako je baš kul momak, samo godinu dana je stariji od mene. To je čudno, jer već toliko toga je prošao i čini se da je tu oduvijek. Podsjeća me na Ronalda Fenomena. Voli mnogo da priča. Kad sam došao u PSŽ Tomas Munije mi je rekao: 'On mnogo priča, ponekad možeš i da ga ignorišeš, jer vjerovatno priča sam sa sobom'".

O Nejmaru: "On baš mnogo voli da mijenja frizuru. Jednom je došao na trening sa bejzbol kačetom. Skinuo ga je i pokazao dredove. Pomislio sam: 'Sranje, je l' Bob Marli još živ?!'. I on ima svoje rituale. Pleše prije utakmice, to su neke brazilske stvari. Iskreno, da ima strog režim treninga kao Kristijano Ronaldo, mislim da ne bi bio toliko dobar. Brazilci treba da budu opušteni da bi igrali na najvišem nivou".

SAIGRAČI IZ ČELSIJA

O Edenu Azaru (sada igraču Real Madrida): "Obožava hamburgere i picu. Viđao sam ga stalno u picerijama. Ne zanima ga ništa osim fudbala i dobro se zabavlja. Vjerovatno ima nekoliko kilograma viška".

O Dijegu Kosti: "Sa Dijegom je uvijek bio neki šou. Na jednom treningu Čelsija Ntanijel Čalobah je ležao u bolovima poslije nekog starta. Dijego je mislio da folira i počeo je da pričati sranja na španskom. Natanijel nije ustajao, a onda mu je prišao Kosta, skinuo je šorc i golim dupetom mu sjeo na lice. Nikad tako nešto nisam vidio do tada!".

O Sesku Fabregasu: "Jednom je na treningu rekao golmanu: Ako mi odbraniš penal daću ti jedan od moja dva automobila sutra. Nije odbranio. Ali sljedeći put je imao istu opkladu sa Vilijem Kabaljerom. Ponuda je bila ovakava: 'Ako mi odbraniš penal, kupiću ti Rendž Rovera'. Vili mu je odbranio. Sledećeg dana na parkingu je bio Rendž Rover, ali sa otpada!  Svi prozori polupani, vrata su otpadala, nije bilo retrovizora...".

O Ngolo Kanteu. Mladi poljski golman potvrđuje da je Kante izuzetno srkoman. "Pravi motor ekipe, ne možete da počnete bez njega. Vrlo skroman momak, nikad se ne ističe. Čak i kad je osvojio Svketsko prvenstvo bilo je smiješno da ga gledaš koliko mu je neprijatno da se smiješi pred kamerama. Uvijek želi da drugi blistaju. Da se oproba u maratonu, vherovatno bi pobijedio onog tipa koji je to uspio ispod dva sata. Vozi Mini Kuper. Imao je neki prastari mobilni telefon Samsung sa razbijenim staklom. Svi smo ga stalno pitali zašto ne kupi novi, a on bi nam odgovarao: 'Pa ovaj radi, šta će mi drugi?'"

POGLEDAJTE

Golman PSŽ-a o saigračima
Izvor: YouTube/Foot Truck

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC