• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reprezentativac BiH u kućnom karantinu zbog koronavirusa!

Autor mondo.ba

Napadač Dinama i reprezentacije Bosne i Hercegovine Izet Hajrović sa suprugom Lejlom morao je da ode u bolnicu u Zagrebu zbog sumnje da je zaražen koronavirusom.

 Izet Hajrović u karantinu kod kuće zbog koronavirusa Izvor: Kaz Photography/Getty Images

Kako je objavio hrvatski portal "Indeks", Hajrovićeva supruga je bila na modnoj reviji u Italiji, koja u Evropi ima najviše zaraženih od ovog smrtonosnog virusa. S obzirom da se iz Milana vratila u ponedjeljak, preventivno je sa suprugom, ali i drugim igračem "modrih" Mariom Gavranovićem. s kojim su se družili, otišao na kliniku.

Na sreću, dvojica Dinamovih igrača nisu imali simptome zaraze koronavirusom, pa su pušteni kući.

Možda će vas zanimati

"Po saznanju da je supruga jednog od igrača prve ekipe Dinama tokom vikenda boravila u Milanu u Italiji, ljekarska služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu 'Fran Mihaljević'. S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućni karantin čije trajanje zavisi od nadzora i procjene epidemiologa. Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odgađanja putovanja u pokrajine zahvaćene virusom", objavio je Dinamo, a prenio zagrebački portal.

Podsjetimo, mečevi u Seriji A su proteklog vikenda odgođeni zbog širenja zaraze, a prvenstvo će vjerovatno biti nastavljeno bez gledalaca.

U Hrvatskoj se danas pojavio prvi slučaj koronavirusa i još nema najava o mogućem odgađanju utakmica koje su na rasporedu za vikend. Dinamo u subotu igra protiv Rijeke, a zatim u srijedu gostuje u Splitu kod najvećeg rivala Hajduka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC