• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kao da je poslednja, a ne prva: Derbi te ne pita!

Autor Dušan Ninković

"Derbi te ne pita da li je 11, 15, 7, 3...", rekao je Dejan Stanković, odbijajući da koristi 11 nasleđenih bodova prednosti kao faktor u pripremi i najavi 162. "večitog derbija".

 Kao da je poslednja, a ne prva: Derbi te ne pita! Izvor: MN PRESS

"Ne", odgovorio je Dejan Stanković na još jedno pitanje o tome da li će 11 bodova prednosti imati bilo kakav uticaj na njegov i pristup njegovih igrača u 162. "večitom derbiju".

Posle kraće pauze, nastavio je...

"Ako se sećate, možda je ovo četvrti ili peti put da ponavljam, ponavljaću dok je potrebno. Kada sam došao u Crvenu zvezdu rekao sam svima da ja imam nula bodova prednosti, jer ih ja nisam uzeo. Klub jeste, igrači jesu sa bivšim trenerom i velike zasluge idu njima za tih 11 bodova, ali sam sa igračima uspeo da dođem na zajednički stav da imamo nula bodova prednosti", obrazložio je pred prvi sudar sa najvećim rivalom već u četvrtoj utakmici trenerske karijere.

Možda će vas zanimati

Anketa

Kakav ishod očekujete na 162. "večitom derbiju"?

  • Pobedu Crvene zvezde

    53.49% (46)

  • Pobedu Partizana

    37.21% (32)

  • Nerešen rezultat

    6.98% (6)

  • Prekid utakmice

    2.32% (2)

Kakav ishod očekujete na 162. "večitom derbiju"?

Rezultati


"Tako će biti i na derbiju", svestan kakvih je sve ishoda bilo u "njegovo vreme", kada je kao najmlađi kapiten u istoriji Crvene zvezde predvodio ekipu u devet utakmica sa crno-belima.

"Derbi te ne pita da li je 11, 15, 7, 3... U njega moraš da uđeš kao da je poslednja utakmica", najavio je Stanković da će njegova Crvena zvezda u nedelju od prvog sudijskog zvižduka igrati onako kako je igrala sa njim na terenu.

A, podsećanja radi, Stanković je dao četiri gola Partizanu u crveno-belom i još jedan u plavom dresu, ispod kog je nosio crveno-beli.


U intervjuu za Mondo, prvom posle odluke da završi karijeru fudbalera, Deki se osvrnuo na to gostovanje Lacija u Humskoj i priznao da bi danas uradio drugačije.

"Pa, bila je greška da staviš ruku na uvo. Ne u ovim, nego tri godine kasnije to ne bih uradio", rekao je tokom gostovanja u našoj redakciji pre punih šest i po godina.

Poslušajte i gostovanje Stankovića u našem podkastu "Sve u 16" pre otprilike godinu dana, kada je još zvanično obavljao funkciju savetnika predsednika UEFA, Aleksandera Čeferina.


Sat vremena ranije i nepun kilometar dalje, održana je konferencija za medije crno-belih, na kojoj je Savo Milošević govorio o najopasnijim igračima šampiona i konstatovao da je njegov stručni štab, otprilike, prepoznao zamisli novog trenera Crvene zvezde.

Uskoro opširnije...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC