• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čemu sastanak? Na avion, pa kući...

Utakmica između Italije i Srbije u Đenovi, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo još nije zvanično prekinuta, prenijeli su italijanski mediji.

 Čemu sastanak? Na avion, pa kući... Izvor: MONDO

Kako je objavila televizija RAI, u toku je sastanak delegacija italijanskog i srpskog fudbalskog saveza s predstavnicima Evropske fudbalske unije (UEFA) i utakmica još nije zvanično prekinuta.

Na skoro ispražnjenom stadionu "Luiđi Feraris" u Đenovi ostali su samo novinari i srpski navijači.

Televizija je snimila pojedine italijanske reprezentativce koji su se obukli u odela i ne namjeravaju da nastave utakmicu.

Međutim, generalni sekretar Fudbalskog saveza Italije Antonelo Valentino rekao je televiziji RAI da je utakmica Italije i Srbije definitivno otkazana.

"Sudija je definitivno otkazao utakmicu. On jedini ima pravo da odlučuje o tome",
rekao je Valentino za televiziju RAI.

Čelnik italijanskog saveza rekao je da delegat Evropske fudbalske unije (Uefa) treba da podnese izvještaj, nakon čega će biti poznata kazna za Srbiju i da očekuje da će Italija službenim rezultatom od 3:0 osvojiti tri boda.

Utakmica između fudbalskih reprezentacija Srbije i Italije prekinuta je poslije samo pet minuta igre zbog nereda koje su srpski navijači pravili na stadionu "Luiđi Feraris".

Utakmica je i počela sa nešto više od 35 minuta zakašnjenja zato što su srpski huligani, kojih je u Đenovi oko 2.000, prije meča upalili nekoliko baklji, bacali dimne borbe, ali i napali golmana "orlova" Vladimira Stojkovića.

Italijanski mediji navode da su srpski huligani nerede pravili i u samom gradu pred početak meča. Navodno su demolirali nekoliko radnji, pisali grafite na spomenicima kulture i sukobili se sa policijom.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC