• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski fudbal umro, državo hapsi!!!

Beogradska javnost zgrožena neredima u Đenovi. Svi dnevni listovi traže odlučnu akciju državnih organa kako bi se jednom zauvijek stalo na put nasilnicima.

 Srpski fudbal umro, državo hapsi!!! Izvor: MONDO

Dok je Dejan Stanković, legenda srpskog i italijanskog fudbala, u suzama napuštao stadion u Đenovi, grupa huligana divljala je na tribinama, predstavljajući sebe kao tobože navijače Srbije.

Samo nekoliko sati prije toga američka državna sekretarka Hilari Klinton u Beogradu je izjavila da je Srbiji mjesto u Evropskoj uniji i da čak ova zemlja treba da bude lider u zajednici evropskih država.

Poslije nedjeljnog divljačkog rušenja Beograda, napada na policiju, građane, imovinu grada, pljačkanje, a potom i pokušaj linčovanja golmana SRPSKE REPREZENTACIJE Vladimira Stojkovića od "njegovih zemljaka" u Italiji i prekid međudržavne fudbalske utakmice, u srpskoj javnosti provejava ključno pitanje: "Kad će država odlučno da se obračuna sa divljacima?".

Krajnje je vrijeme!

Hapšenje kolovođe nereda u Đenovi pogledajte na našem web portalu www.mondo.rs

Beogradska štampa izražava zgražavanje poslije bruke u Đenovi i traži odlučnu akciju države. Dnevni list "24 sata", koji se besplatno dijeli građanima, na naslovnoj strani izdanja od srijede ima naslov: "Krajnje je vrijeme za fudbalsku 'Sablju'".

List "Press" pod naslovom "Mafija preko fudbala ruši cijelu državu", piše da divljanje huligana ima političku pozadinu i da "bezbjednosne službe imaju informacije da iza svega stoji mafijaški bos Darko Šarić, koji poslije sukoba oko gej parade hoće da napravi haos u Srbiji".

Neimenovani izvori tog lista čak tvrde da se spremaju likvidacije poznatih ličnosti.

"Srpski teror u Đenovi", ističe "Alo", dok "Politika" tekst o prekidu utakmice Italija - Srbija u kvalifikacijama za EURO 2012. godine, donosi pod naslovom "Najveća bruka srpskog sporta".

"Srbija crvena od stida", naslov je u "Večernjim novostima", "Srpska bruka bez presedana", ističe "Sport".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC