• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović umesto Ljupka na klupi OFK-a!

Upravni odbor OFK Beograda je na vanrednoj sednici prihvatio ostavku Ljupka Petrovića i ekspresno na njegovo mesto postavio Mihajla Ivanovića.

 Ivanović umesto Ljupka na klupi OFK-a! Izvor: MONDO

Mihajlo Miki Ivanović je vodio mnoge beogradske klubove, a poslednji angažman imao je u Radu sa Banjice, iz kojeg je otišao pre tri kola Prve lige Telekom Srbija.

Ivanović će biti treći trener na klupi tima sa Karaburme u sezoni 2007/08.

Takmičenje je počeo Branko Vukašinović, ali je on smenjen posle sedam uzastopnih utakmica bez pobede, da bi marta ove godine za trenera bio postavljen Petrović.

Ove sezone su klubovi Meridijan Superlige Srbije, njih 12, promenili više od 20 trenera, a tom "trendu" nisu odoleli ni naši najveći klubovi, Crvena zvezda i Partizan!


Petrović je naveo da ostavku podnosi kako zbog narušenog zdravstvenog stanja, tako i zbog lošeg stanja u fudbalskoj organizaciji i "igara" van terena, odnosno neregularnosti...

"Potpuno je očigledno da jedna grupacija ljudi čini sve da OFK Beograd ispadne iz lige",
istakao je Petrović, ne navodeći koja je to grupacija.

On je ocenio da u srpskom fudbalu više ne mogu da dođ do izražaja trenersko i igračko umeće, dodavši da je krajnje vreme da se naprave korenite promene u fudbalskoj organizaciji, a pogotovo u njenom sudijskom delu.

Drugi ništa manje važan razlog Petrovićeve ostavke je narušeno zdravlje, pa je po savetu kardiologa i na molbu svoje porodice odlučio da ode sa Karaburme.

"Zbog velikih stresova koje sam doživeo, vodeći OFK Beograd u bespoštednoj borbi protiv vetrenjača, moje zdravstveno stanje je narušeno",
naveo je Petrović u saopštenju.

Trofejni trener saopštio je svoju odluku upravi u ponedeljak, dva dana nakon što je uspeo da prekine niz od 15 mečeva bez pobede "romantičara" u oba takmičenja.

OFK Beograd je posle preokreta stigao do pobede nad Smederevom (2:1), a prethodnom trijumfu na Karaburmi su se radovali još 3. novembra 2007. godine!

Petrović je 13. marta prihvatio poziv UO kluba da preuzme ekipu u nastojanju da se obezbedi opstanak. Njemu je, inače, pozlilo prošle srede, posle eliminacije OFK Beograda od drugoligaša Zemuna u polufinalu Lav Kupa Srbije.

OFK Beograd se i dalje nalazi u opasnoj zoni i do kraja prvenstva (sedam kola) predstoji mu grčevita borba za opstanak.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC