• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatski selektor pred turnir u Dohi: Spremaćemo se kao da je sve OK

Autor mondo.ba

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić objavio je spisak fudbalera koji će nastupiti na prijateljskom turniru koji će se održati od 26. do 30. marta u Kataru, u Dohi, ukoliko okolnosti s epidemijom koronavirusa ne budu drugačije.

 Zlatko Dalić: Hrvatska na turniru u Dohi, koronavirus Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Protivnici hrvatskog tima na čelu s selektorom Dalićem na turniru u Dohi biće Švajcarska i Portugal.

Selektor "kockastih" je najavio da reprezentaciju za dvije sedmice očekuje odlazak u Dohu gdje igraju protiv "vrlo kvalitetnih protivnika".

Možda će vas zanimati

"Iskreno se nadam da će do toga doći, da neće doći do otkazivanja, situacija koje nama ne odgovaraju. Pratićemo tok situacije i tako se ponašati. Sada se ponašamo u skladu da će sve biti u redu, u tom duhu. Tako smo napravili i spisak igrača", rekao je Dalić.

Naglasio je da je spisak u pretpozive stavio veći broj igrača ukoliko bi došlo do nepredviđenih okolnosti.

"Moj plan je da svima damo šansu da odigraju, da dobiju svoje minute, da se ponovno okupimo nakon pet mjeseci, da vidimo stanje, pogotovo nekih igrača koji su bili povrijeđeni, pritom mislim na Ivana Perišića, ali i da vidimo što je s Nikolom Kalinićem", dodao je Dalić i nastavio:

"I da odigramo dvije dobre, kvalitetne utakmice, možda promijenimo neke sisteme. Meni je najvažnije da su oni svi zdravi i da ćemo imati sedam dana zajedništva, da budemo skupa i da odigramo. Bilo bi mi jako žao da dođe do nekih promjena. Još su dva mjeseca do onog što je nama najvažnije, što čekamo, do Evropskog prvenstva, i navijam da oni svi do kraja maja dođu zdravi i spremni", prenijela je "Anadolija".

Dalić je istakao da se situacija s koronavirusom mijenja iz dana u dan, ali ne očekuje da će doći do odgađanja turnira u Dohi te kako u najgorem slučaju turnir može biti odigran bez navijača na stadionu.

Upravo zbog situacije s koronavirusom, posebno kada je riječ o hrvatskim reprezentativnim igračima koji igraju u italijanskim klubovima, na pretpozive je stavio veći broj igrača.

Golmani: Livaković, Sluga i Kalinić, odbrana: Vrsaljko, Jedvaj, Lovren, Vida, Škorić, Ćaleta Car, Melnjak i Barišić, vezni red: Badelj, Rakitić, Modrić, Brozović, Kovačić, napad: Vlašić Petković, Rebić, Kramarić, Brekalo, Pašalić i Perišić.

Pretpozivi idu Grbiću iz Lokomotive kao golmanu, Ivranoviću, Domagoju Bradariću, Filipu Bradariću, Filipu Benkoviću, Mislavu Oršiću, Mirku Mariću i Antoniju Čolaku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC