• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Republika": Platini će poštediti Srbiju

Većina italijanskih medija traži isključenje Srbije iz kvalifkacija za EURO 2012, ali neki smatraju da će ključnu ulogu ponovo odigrati politika.

 "Republika": Platini će poštediti Srbiju Izvor: MONDO

Predsjednik UEFA Mišel Platini izjavio je da je zgrožen onim što je vidio na stadionu u Đenovi i da ni ovog puta neće biti tolerancije kada je takvo nasilje u pitanju.

Međutim, neki mediji na Apeninskom poluostrvu tvrde da će Srbija biti kažnjena samo gubitkom bodova u utakmici protiv Italije i zabranom igranja na svom terenu, zbog toga što će Platiniju biti potreban glas Srbije na predsjedničkim izborima naredne godine.

"Utakmica će biti registrovana rezultatom 3:0, a Srbija će naredne tri utakmice kao domaćin najvjerovatnije morati da igra u inostranstvu pred praznim tribinama. Neće biti isključena iz kvalifikacija iz političkih razloga", piše "La Republika".

U tekstu se dodaje da je poslije katastrofe na Hejselu Engleska izbačena iz svih takmčenja, ali samo zbog toga što je UEFA postigla takav dogovor sa vladom Margaret Tačer.

"Nešto slično bi moglo da se dogodi i sada, ali Platini to neće tražiti, jer će naredne godine biti održani izbori za predsjednika UEFA, pa bi isključivanje Srbije bila preteška odluka".

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC