• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Morati: Šalio sam se za Mesija, mada...

Gazda Intera kaže da se šalio kada je obećao da će dovesti Mesija, ali i da je počeo ozbiljno da razmišlja o tom transferu.

 Morati: Šalio sam se za Mesija, mada... Izvor: MONDO

Predsjednik Intera Masimo Morati priznao je da se šalio kada je najviačima obećao da će dovesti Lionela Mesija u svoj klub, ali je dodao da je posle toga počeo o tome ozbiljno da razmišlja.

"To je bila šala, ali sam počeo sam sebe da ispitujem u vezi sa tim i ozbiljnije da razmišljam", rekao je Morati, nakon što je u italijanskim medijima bila objavljena priča o tome kako je u jednom susretu sa interistima, na njihovo skandiranje, dobacio da će ove zime pokušati da dovede zvijezdu Barselone.

"Mnogo ljudi mi govori da kupim jednom vrhunskog fudbalera, svjetsku klasu. Mesi je tu broj jedan. Poslije toga počeo sam samog sebe da ispitujem: kupiti ga ili ne? Još ne znam odgovor", rekao je Morati.

Ako bude prelomio da krene za Mesijem, Morati će morati da izdvoji pravo bogatstvo. Mesi ima ugovor sa Barselonom do juna 2016. godine, a klub koji ga želi prije tog roka morao bi da isplati čak 250 miliona evra na ime obeštećenja.

Prema nekim informacijama, Morati se nekoliko puta vidio sa Mesijevim ocem, a navodno mu je Inter prvi na listi ako nekada bude odlučio da ode iz Barselone.

Mediji su tvrdili da je Inter zainteresovan da kupi Kaku iz madridskog Reala i tako vrati Milanu "milo za drago", poslije silnih prelazaka nekadašnjih igrača Intera u redove vječitog rivala. Međutim, Morati to demantuje.

"Nikada nismo pregovarali sa Kakom", tvrdi gazda Intera.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC